Şok görüntü! Arkalarında bıraktılar

Rusya Savunma Bakanlığı’nın televizyon kanalı Zvezda, Suriye’de rejim birliklerinin DEAŞ’tan ele geçirdiği silahları görüntüledi.

Şok görüntü! Arkalarında bıraktılar
Şok görüntü! Arkalarında bıraktılar
GİRİŞ 18.11.2017 09:46 GÜNCELLEME 18.11.2017 15:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Terör örgütünün cephaneliğinin tamamı ABD, Belçika, Almanya ve İsrail gibi ülkeler tarafından üretilen silahlardan oluşuyor. 

Rusya Savunma Bakanlığı'na bağlı Zvezda TV kanalı, Suriye'de rejim birliklerinin DEAŞ örgütünden ele ğeçirdiği cephaneliklerin görüntülerini yayımladı. Rus medyasında önemli Gündemmaddesi haline gelen görüntülerdeki silahların tamamının ABD, Belçika, Almanya ve İsrail gibi ülkeler tarafından üretilen ölüm makineleri olması dikkat çekiyor. Bu flaş görüntüler yorumculara "DEAŞ'ın eline bu kadar silah gittiyse, ABD'nin açıktan desteklediği YPG'nin ve PKK'nın eline kimbilir ne silahlar ve askeri malzemeler gitmiştir?" sorusunu sorduruyor.

'SORUMLUSU WASHINGTON'

Şam rejimi ordusunda general Muhammed Aşar "5 Haziran- 15 Eylül tarihleri arasında, ABD'nin Suriye'deki teröristlere, silah ve askeri malzemeyle dolu bin 421 adet yük kamyonu gönderdiğini biliyoruz. Bu silahlar terörle mücadeleye katkı sağlamalıydı ancak en nihayetinde DEAŞ'ın ve El Kaide'nin Suriye kolu olan El Nusra Cephesi'nin cephanelerine geçti. Bunları size gösterdik. ABD, DEAŞ'a ve destekçilerine silah sağlıyor ve onların pozisyonlarını güçlendirmesine neden oluyor. Suriye'deki terör tehlikesinden sorumlu olan yer Washington'dur" dedi. Bir diğer general Ali el Ali, Suriye'deki teröristlerin cephaneliklerinden çıkan Batı yapımı silahları tanıttı.

YORUMLAR 7
  • Şıkmaimoğulları 6 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi abd hakkında suç duyurusundabulunacağım teröristleri askeri mühaimmatkar ile donattığı için binlerce açlıktan ölen mazlumlar var bu insanlıktan çıkmış teröristlwr hakkında suç duyurusunda bulunacağım ekmek dağıtır gibi silah dağıtıyorlar caniler
    Cevapla
  • İhtiyarkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd. Terörüst ülke ilan edilsin
    Cevapla
  • Suphi 6 yıl önce Şikayet Et
    Şer güçleri imha edilecek çöplük silahlarını en yüksek fiyatla pazarlıyor emperyalizmin mantığı bu ! Ama şunu hep gözardı yapıyorlar, her canlı ölümü tadacaktır !
    Cevapla
  • Bum 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile türkiye bir olup abd nin kurduğu üstleri yerke bir ederim abd bir virüs gibi yayiliyo bölgelere engel olmak lazim
    Cevapla
  • Yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'de PKK temizliğinde çok yavaşa hareket ediliyor bu PKK'nın alanları kuvvetlendirmesine sebep olmaktadır. Kendi güvenliğimiz için acil temizlik şarttır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"