Tayyar: PKK, Kamer Genç'i de götürsün!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, çekilme kararı alan PKK'dan, CHP'li Kamer Genç'i de götürmesini istedi.

Tayyar: PKK, Kamer Genç'i de götürsün!
Tayyar: PKK, Kamer Genç'i de götürsün!
GİRİŞ 26.04.2013 07:23 GÜNCELLEME 26.04.2013 14:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu'nda, mevzuatlardaki ''özürlü'', ''sakat'' ve ''çürük'' gibi ifadelerin ''engelli'' olarak değiştirilmesini öngören tasarının soru-cevap bölümünde, tartışma yaşandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile CHP'li kamer Genç arasında yaşanan tartışma sonrasında, Genç'e kınama cezası geldi.

Konuyu twitter hesabından değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, çekilme kararı alan PKK'dan, CHP'li Kamer Genç'i de yanlarında götürmesini istedi.

Tayyar, "PKK sınır dışına çıkarken Kamer Genç'i de götürse nasıl olur? O kadar yükü nasıl taşıyacaklar, belki işe yarar!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Rizam Ehkm 11 yıl önce Şikayet Et
    TAM YERİNDE. Hep, Şamil Tayyar'ın cevapları tam yerinde oluyor. bu da en iyi örneklerinden biri.
    Cevapla
  • Kriminal 11 yıl önce Şikayet Et
    :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( . Siz ve sizin zihniyetinizdekiler ancak ÇİÇEK SULAMAYI bilir.....Şer-i yaşamdan bihaber insanlar......
    Cevapla
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    PKK bu kosulu asla kabul etmez. tamam TOKI nin son model karakollari biteli beri karakolda sehit sayisi sifir a dustu - anka ucuslara basliyali beri pkk lilarin yerleri tespit ediliyor - son saldirilarinda da yuzlerce les biraktilar - simdi erkeklige ok surdurmeden birakti demeye getiriyorlar ama eger kamer sarti konulursa pkk bile bu sarti kabul etmez bunu yanimiza alacagimiza oluruz daha iyi deyip baris surecini hemen sonlandirirlar
    Cevapla
  • huzeyfe 11 yıl önce Şikayet Et
    4. karısı. günümüzde bir adamın 40. metresi olacağına 4 . karısı ol.
    Cevapla
  • hakkı demirkol 11 yıl önce Şikayet Et
    BAZILARI LAF KONUŞUR LAF OLSUN DİYE İNSANLIĞA FAYDASI YOKTUR O LAFLARIN. Biz tevizyonda laf konuşanlara bakıyoruz bir kaç kişi çıkınca kanal değiştiriyorum çünki hem aynı safsata aynı yalan sen kimi kandırıyorsun be adam diyorum sen bu lafların ilkokul çocuğunu bile kandıramazsın diyorum.Önce laf konuşana bakıyorum adammı diye lafına bakıyorum konuştuğu lafmı diye Bir adamı konuştuğu laflarkendini anlatır karekterini gösterir bazıları söz okur saygı duyulur bazıları nane okur kendini anlatır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler