Demirtaş'tan Davutoğlu'na iğrenç itham!

PKK'nın her fırsatta savunuculuğunu yapan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Başbakan Davutoğlu'na yönelik iğrenç bir ithamda bulundu.

Demirtaş'tan Davutoğlu'na iğrenç itham!
Demirtaş'tan Davutoğlu'na iğrenç itham!
GİRİŞ 08.09.2015 09:41 GÜNCELLEME 08.09.2015 09:42
Bu Habere 261 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gece saatlerinde Diyarbakır’a geldi. Havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kendisinin ve HDP'li vekillerin sarfettiği ayrılıkçı ve tahrikkar sözleri unutup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı dili eleştiren Demirtaş, Erdoğan'ı yangına körükle gitmekle suçladı.

Dağlıca'da 16 askerimizin PKK tarafından şehit edildiği anlarda yurtdışında olan Demirtaş, barış için gece gündüz yollarda olduklarını belirtirken, Türkiye’nin birçok yerinde parti binalarına yönelik düzenlenen saldırıları da hükümete bağlamayı ihmal etmedi.

PKK'nın şehit ettiği güvenlik güçlerini ve sivil vatandaşları görmeyen ve neredeyse ağzından bu saldırılar ile ilgili tek bir cümle dahi çıkmayan Demirtaş, konuşmasının sonunda ise Başbakan Davutoğlu'na yönelik ''çocuk katili olarak adını şimdiden tarihe yazdırdı'' şeklinde iğrenç bir ithamda bulundu.

YORUMLAR 261
  • gurbet 8 yıl önce Şikayet Et
    baris icin avrupadaymis,bu olaylar avrupadami oluyor yoksa türkiyedemi,demek hdp yönetenler avrupada akil danismaya gidiyor,bu deyimden bu anlasilir,partiyi yöneten dis gücler demek dir,almanya fransa belcika demek ortak parti kurdurdu seloya türk hükümetini kalkinmasina zarar ver,bu kadar geziler para isder bakan degilsin devlet ödesin,bu gezileri kim karsiliyor,soru birakir kafalarda.
    Cevapla
  • erdem 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröre davetiye çıkaran her açıklamasından sonra teröristleri bu milletin evlatlarına musallat eden terör yandaşını sandığa gömme zamanı gelmedi mi?Demokratik bir ülkede sözde kürtlerin hakkını savunan ermeni maşasının halkı sokağa çağıran söylemleri nasıl karşılıksız kalıyor? Ülkemizi avrupa ülkelerine şikayet eden bu hain hakkında Neden bir dava açılmıyor? , Bu miletin evlatlarını şehid eden teröristlere kucak açmak bu ülkede suç değil mi?
    Cevapla
  • tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    sılho bende kürdüm yalnız sen kürtdeyilsin vede kürtce bilmeyen biri nasılda kürtleri savunacak sen bir piyon maşasısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
  • tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    sılha akıttıgınız kanlarda boğulursunuz in şallah yasinler riyatlar hasanlar bunların kanında boğulursunuz inşaallahhhhhhhhhhhhhhh
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    allah yardım etsin bize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı