AK Parti'ye skandal suçlama!

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, dün meydana gelen bombalı terör saldırısını değerlendirdi.

AK Parti'ye skandal suçlama!
AK Parti'ye skandal suçlama!
GİRİŞ 11.10.2015 12:06 GÜNCELLEME 11.10.2015 12:07
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Ankara'da dün meydana gelen bombalı terör saldırısını lanetleyerek, "Bu yaşadıklarımızın tek müsebbibi, ülkeyi 13 yıldır pervasızca yöneten AKP iktidarıdır. Türkiye'yi maalesef kan gölüne çevirdiler" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları kapsamında, İstasyon Caddesi, Hastane Caddesi ve Düvenönü’ndeki esnafı ziyaret etti. 

Kilci, Ankara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 95 yurttaşa rahet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan 246 kişiye de acil şifalar diledi. Nereden ve her kim tarafından gelirse gelsin terörü lanetlediklerini söyleyen Kilci, "Bir taraftan halen aldığımız şehit haberleri diğer tarafta 'kapkara cumartesi' olarak tarihe geçecek Ankara’daki hain terör saldırısı hepimizin yüreğini bir kez daha derin acı ile sarsmıştır" ifadelerini kullandı.

Yaşanan olaylardan AK Parti'yi sorumlu tutan Kilci, şunları söyledi:

"Türkiye’yi maalesef kan gölüne çevirdiler. Bu yaşadıklarımızın tek müsebbibi, ülkeyi 13 senedir pervasızca yöneten AKP iktidarıdır. 13 senedir bu ülkeyi sefalete, yoksulluğa, yolsuzluğa, ihanete, bölücülüğe, hırsızlığa götüren bu AKP’den hesap sorulacağı zamanın ayak seslerini biz duyuyoruz. AKP’den hesap sorabilecek kadrolar sadece Milliyetçi Hareket Partisi’ne aittir. AKP bu ülkenin mukadderatında yer edinebilecek hiçbir şey yapamamıştır. O yüzden de aziz milletimiz bu AKP’ye verebilecekleri bir tek oy yok. Çünkü AKP’ye oy vermek için hiçbir sebep kalmamıştır."

AK Parti’nin din istismarında da sınır tanımadığını savunan Kilci, "Din üzerinden siyaset yapacak kadar çığırdan çıkan AKP’ye başka hesapları soracağımız gibi, Allah’ın dinini istismar etmelerinin de hesabını mutlaka soracağız" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • özgür 8 yıl önce Şikayet Et
    mHP'nin başında ki bir İsrail ajanı, cHP'nin başındaki bir alman ajanı
    Cevapla
  • önsöz 8 yıl önce Şikayet Et
    sizde hiç allahtan korkma yokmu,ak partide n önce bu ülke de 35-40,bin insanöldü bunun sorumlusu kim,bu ülke de ki te rörün e n büyük se be bi sizin zihniye tinizdir.
    Cevapla
  • yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu halk güvendiğine teslim ediyor mühürü öyle olsaydı size ederdi demekki güven yok
    Cevapla
  • MOZDURAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Vay zavallım vay Al liderini vur ötekine
    Cevapla
  • Aras.. 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi konuşuyorsun,da ÇAKMA MİLLİYETCİ rahşan,dan izin aldın.,mı..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti