Canlı bomba ihbarı sonrası HDP binası boşaltıldı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 30 Ekim günü 'canlı bomba' ihbarı üzerine İstanbul'daki parti binasının boşaltıldığını açıkladı.

Canlı bomba ihbarı sonrası HDP binası boşaltıldı
Canlı bomba ihbarı sonrası HDP binası boşaltıldı
GİRİŞ 05.11.2015 16:17 GÜNCELLEME 05.11.2015 16:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Gazetesine yönelik saldırı ihbarının yapıldığı ve polisin Cumhuriyet Gazetesi'nin merkez binası ile Ankara ve İzmir bürolarında önlem aldığı 30 Ekim tarihinde, aynı saatlerde IŞİD'li canlı bir bombanın HDP İstanbul il binası civarında tespit edildiği ve konu ile ilgili HDP'nin bilgilendirildiği ortaya çıktı.

HDP'nin önlem alınmasının istenmesi üzerine binanın boşaltıldığı ve emniyet güçlerinin de binanın bulunduğu cadde üzerinde önlemlerini artırdığı belirtildi. 

DEMİRTAŞ DOĞRULADI

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, olayı doğrulayarak şunları söyledi:

"Bize güvenlik birimlerinden bu yönde bir bilgi geldi. Binanın yakınlarında bir canlı bomba tespiti yapıldığı söylendi. Bizde gerekli önlemleri alarak, binayı boşalttık. Güvenlik birimleri de önlemler aldı. Ama sonrasında ne yapıldı, canlı bomba yakalandı mı yakalanmadı mı bilmiyoruz. Bu konuda bize her hangi bir bilgi verilmedi." 

YORUMLAR 3
  • ŞEMS 8 yıl önce Şikayet Et
    Sarayın askerleri güvenlik birimi mi oldu şimdi?siz kendi güvenliğinizi sağlarsınız aslında bizim polisimize falan ihtiyacınız yok.neyse,insanlık bizde kalsın
    Cevapla
  • mavi6678 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ahmaklar kullanıldıklarının hala farkında değiller
    Cevapla
  • BayX 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerinin gönderdiği canlı bombadır kesin. Canlı bomba yolda giderken vicdanının sesini duyup pişman olup geri dönmüştür. Tabi bombaları da sahibine teslim etmek icab ettiginde de Demirtaş'in yanına donmek istemesi iste böyle bir durumun yaşanmasına sebep oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı