SP liderinden depremzedelere ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Simav'da Türk Kızılayı tarafından oluşturulan çadır kenti ziyaret etti.

SP liderinden depremzedelere ziyaret
SP liderinden depremzedelere ziyaret
GİRİŞ 25.05.2011 13:11 GÜNCELLEME 25.05.2011 13:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Depremzedelerin sorunlarını dinleyen ve ''geçmiş olsun'' temennisinde bulunan Kamalak, kentte hasar gören binaları da inceledi.

Ailelerin sıkıntı içinde olduğunu söyleyen Kamalak, şunları kaydetti:

''Türkiye Cumhuriyeti Devleti, büyük bir devlettir. Buradaki halkımızın yardımına koşmuştur. Şu an için mevsimin yaz olması, sıkıntıları büyük ölçüde hafifletmiş gibi gösteriyor. Gerekli tedbirlerin bir an önce alınması lazım. Kış mevsimi hazırlıklarının olduğunu görüyorum. Bu insanlar bizim insanımızdır. Allah kimseyi böyle felaketlerle yüz yüze getirmesin. Başta Simav'ımız olmak üzere Kütahya'mıza, yüce milletimize 'geçmiş olsun' diyorum. İnşallah bu sıkıntılar da aşılır. Bu durum suistimal edilemez. Acıdan bir şey çıkarılamaz.''

Daha sonra Emet ilçesine geçen Kamalak, esnafı ziyaret etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Cagla Biricik 13 yıl önce Şikayet Et
    Milli Görüş. seçmen ergen rumuzlu kişiye: Milli görüşün ne olduğunu çok iyi biliyoruz merak etme sen bu yüzden Numan Beyle devam ediyoruz.
    Cevapla
  • secmen ergene 13 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur bu davayı tanıyın. saadet partisiyle ilgili haberlerdedeki yorumcu arkadaşlar malesef bilicnsiz ve ön yargılı eleşdiriler yapıyor milligörüşü tanımadan milligörüşün ne oldugunu anlamadan insafsizca eleşdiriyorlar eger siz milligörüşü tanıyın o davayı bilin inanın hiç bir partiye oy vermezsiniz ne olur ön yargılardan uzak bu davayı tanıyın
    Cevapla
  • Cagla Biricik 13 yıl önce Şikayet Et
    Lider mi?. Başlıkta hata var bence, kendisi lider değil emanetçidir. Bunu kendisi de her fırsatta ifade etmektedir. Adama durduk yere abilerinden fırça yedireceksiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Otoyolu'nda katliam gibi kaza: Anne, kızı ve dede öldü, 3 yaralı
Yılmaz Özdil'den bunları duymak da varmış! Türkiye'nin gururu Selçuk Bayraktar....