Eski korucu kafasından vuruldu

Bingöl Genç Servi Bölgesi’ndeki demir madenindeki işçileri taşıyan servis şoförü ve eski korucu, kafasından vurularak öldürüldü.

Eski korucu kafasından vuruldu
Eski korucu kafasından vuruldu
GİRİŞ 05.09.2014 20:25 GÜNCELLEME 05.09.2014 20:25

Edinilen bilgiye göre, koruculuktan iki ay önce ayrılan Özcan Keçiören’in kullandığı işçi servis aracı Genç’in Servi Köyü’ne bağlı Bayramlı ile Gerçekli mezrası arasında bulunan demir şantiyesine işçi taşıdığı esnada silahlı kişilerce durduruldu. İddiaya göre, Keçiören ile birlikte serviste bulunan 2 işçiyi tehdit ederek alandan uzaklaştıran silahlı kişiler, daha sonra Keçiören’in ellerini bağladı. Etkisiz hale getirilen eski korucu, kafasından vurularak öldürüldü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine helikopterle giden Jandarma ekipleri, alanda geniş güvenlik önlemi aldı. Savcı, olay yerinde inceleme başlatırken, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, olaya ilişkin açıklamada bulundu. Cinayetin kimler tarafından işlendiğinin henüz bilinmediğini ifade eden Vali Taşyapan, “Maden ocağına yaya giderken, silahlı kişilerce yolu kesilerek öldürüldü.

Olayı kimlerin ve neden yaptığı konusunda bir bilgi yok. Jandarma görevlileri ve savcı olay yeri incelemesi yapıyor. Şuan için aldığımız bilgi bu kadar. Koruculuk görevinden uzaklaştırılan şahıs daha sonra Servi köyündeki maden ocağında servis şoförlüğü yapmaya başlamış” dedi.
Keçiören’in cenazesi yapılacak olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!