İstanbul'da 20 araç birden kundaklandı

Beyoğlu ve Küçükçekmece'de park halindeki 20 araç, kimliği belirsiz kişilerce kundaklanması sonucu kullanılamaz hale geldi.

İstanbul'da 20 araç birden kundaklandı
İstanbul'da 20 araç birden kundaklandı
GİRİŞ 16.11.2014 07:09 GÜNCELLEME 16.11.2014 07:35
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Güneş Sokak ile Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak'ta park halinde bulunan 20 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce benzin dökülüp ateşe verildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışmalarıyla söndürülen araçlarda hasar oluştu.
 












 

YORUMLAR 38
  • muhammet 9 yıl önce Şikayet Et
    Polislerin suçudur,alın onları açığa,sürün ,ailelerinden uzaklaştırın,açılım için yansın memleket,indirsinler bayrakları,şehit adilsin asker polis aman haaaa açılıma zarar gelmesin.Amaaaa keser döner sap döner....
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    suçlu hükümet onun iktidarı bu bunlar cesaretlendi
    Cevapla
  • çözümü istemiyorum 9 yıl önce Şikayet Et
    neden istemiyorum çünkü çözüm demek bunlara zaman vermek demektir işte ortada bunların amacı batıda kürtleri doğuya sürdürmek doğudaki türkleri de batıya devlette enayi yerine koyuyor bizi çözümmüş ne çözümü bunun direk adı kürt devleti Ermenilerin devletidir 2015 de cum babanız Ermenilerden de özür dileyecek görün şuraya yazın
    Cevapla
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    amac ülkeyi istikrarsızlaştırmak,hükümetin bu hain emellere fırsat vermemesi gerek o aracları kundaklayan hain ellerin mutlaka kırılması gerek.ülkemiz joepolitik bir coğrafyada bulunuyor,ingilizlererin ,fransızların,almanların amarikanın gizli servisleri bu coğrafyada cirit atıyor bu hain eller orta doğuya kan ve göz yaşına boğmaya devam ediyor..
    Cevapla
  • cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    sosyalist gençlik dernekler, dhkp-c militanları yine iş başında. şimdi bunuda paralelciler yapmıştır diyecekler ama ülke içindeki karışıklığın tek sebebi çözüm sürecidir. pkk dır. pkk ile paralel yapı aynı yatakta yatıyorlar. vaz geçin artık şu çözümsüzlük sürecinden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!