Samsun'da aşı olmayan ve koronavirüse yakalanan hasta: Keşke aşı olsaydım!

Samsun’un Bafra ilçesinde aşı olmayan ve koronavirüse yakalanan 49 yaşındaki Tahir Kapusuz hastanede 14 gün süren tedavisinden sonra sağlığına kavuşarak tabucu oldu. Kapusuz 'aşı olun' çağrısında bulundu

Samsun'da aşı olmayan ve koronavirüse yakalanan hasta: Keşke aşı olsaydım!
Samsun'da aşı olmayan ve koronavirüse yakalanan hasta: Keşke aşı olsaydım!
GİRİŞ 24.08.2021 11:08 GÜNCELLEME 24.08.2021 11:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

9 Ağustos'ta rahatsızlığı nedeniyle Bafra Devlet Hastanesi acil servise giden Tahir Kapusuz'a burada yapılan testin sonucu pozitif çıktı. Durumu kötüye giden Kapusuz yoğun bakıma alındı. 14 günlük tedavi sonunda tekrar eski sağlığına kavuşarak taburcu odu. Ayağı kırık olan ve çevresindeki aşı karşıtlarının sözlerinden etkilenen Kapusuz, "Ayağım iyileşsin öyle aşı olurum diye düşünmüştüm. Ama o zaman kalmadı hastalandık. En kısa zamanda herkes aşısını olsun” tavsiyesinde bulundu. 

Korona sonrası saç dökülmeleri arttı!Korona sonrası saç dökülmeleri arttı!



NEFES BİLE ALAMIYORDUM

Doktorların ve hemşirelerin yoğun ilgisi sonunda 14 günlük tedavi sürecinde hastaneden taburcu olan Kapusuz, “Geldiğimde çok halsizdim. Nefes alamıyordum. Su bile içemiyordum. Lavaboya bile gidemedim. Çok zor günler geçirdim ama Allah'a çok şükür şu an iyiyim. Ben traktörle ilgili yaşadığım bir olaydan ayağım kırıldı. Ayağım iyileşsin olurum diye biraz da geciktirdim. Aslında olabilirdim. Biraz da ihmal ettim. Bu acıları çekeceğimi bilsem olurdum. Şu an ayağım da iyileşti. Herkese tavsiye ediyorum, aşılarını olsunlar. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok. Annem oldu, ağabeyim oldu. Kovid oldular ama aşı oldukları için çok rahat atlattılar" dedi.   Çok sıkıntı çektiklerini söyleyen eşi Nurgül Kapusuz, “Ben hep yanındaydım. Kötü günler geçirdik. Keşke aşı olsaydı dedik. Ben de şimdi aşı olacağım. Ayağı kırıktı ama yine de aşı olabilirdi. İhmal ettik. Ben de şimdi aşımı hemen olacağım” diye konuştu.  



HASTALIĞI HAFİF GEÇİRMEK İÇİN AŞI ŞART

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Alaiddin Domaç ise "Özellikle hastamız için çok mutluyuz. 14 gündür burada misafirimizdi. Çok sıkıntılı dönemler geçirdi. Nefesin ne kadar önemli olduğunu kendisi de söyledi. Hatta 85 yaşındaki annesinin 2 kez koronaya yakalanmasına rağmen bunları rahat geçirdiğini ve kendisinin de aşısız olduğu için ne kadar sıkıntılı geçirdiğini anlattı. Ben hastane başhekimi olarak hem de anestezi uzmanı olarak yoğun bakımdaki hastalarımızı da biliyoruz, servisteki hastalarımız da biliyoruz. Bu süreçlerin yaşanmaması veya hafif yaşanabilmesi için Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıkladığı gibi aşı olmanın önemini bir kez daha görmüş oluyoruz. Bu nedenle herkesin aşı olmasını sürekli vurguluyoruz. Gerek hastaneye yük binmemesi adına gerek toplumsal bağışıklık ve hareketlilik için de bunun şart olduğunu hepimiz gördük. Bu yüzden aşı şart diyorum" şeklinde konuştu. Sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu olan Tahir Kapusuz’u Başhekim Uzman Dr. Alaiddin Domaç ve personel "Geçmiş olsun" dileklerinde bulunarak uğurladı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Memoli 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün: keşke aşı çıksada vurulsak ! Bugün : Keşke aşı olsaydım ! Yarın : Keşke aşı olmasaydım !
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmayanlar hastalığın devamını sağlayanlar. Siz ilaç da içmeyin doktora da gitmeyin mazallah çip takarlar.
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Hasta kardesimize gecmis olsun. Herkes hasta olabilirt asili olanlarda ki benim sülalemede tüm asilarini yaptiran büyük bir aile hasta Korona oldu. Gecin bu haberleri. Korku filmini gectiniz. Unutmayin bu yaptiklarini tarihde kara leke olarank yer alacak.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    dün ölenlerin kaçı aşılı açıklayın
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı ölüme çare değil bunu anlayamadık
    Cevapla
  • Alhamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben olamam kusura bakma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!