İstanbul’da hasta yakını dehşeti: Yumrukla saldırıp hemşireyi darp etti!

İstanbul Sancaktepe'de yer alan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir hasta yakını 'Gel lan buraya sedyenin başını kaldır' dediği hemşire İbrahim Uğurlu'ya (26) yumrukla saldırarak burnunu kırdı.

GİRİŞ 25.12.2022 16:35 GÜNCELLEME 25.12.2022 17:02
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, dün Sancaktepe’de bulunan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Acil serviste hasta yakını Y.S ile acil servis hemşiresi İbrahim Uğurlu (26) arasında tartışma çıktı. Y.S tarafından sedyenin başının kaldırılması talebiyle başlayan tartışma büyüdü.  

DEFALARCA YUMRUK ATTI

Hasta yakını Y.S, hemşire İbrahim Uğurlu’ya saldırarak defalarca yumruk attı. Bilincini kaybeden Uğurlu’nun burnu kırıldı. Uğurlu’nun şikayetçi olmasının ardından hasta yakını Y.S’nin ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Saldırı nedeniyle burnu 3 yerinden kırılan hemşire Uğurlu ise çalıştığı hastanede tedavi altına alındı.

'GEL LAN BURAYA YATAĞIN BAŞINI KALDIR'

Yaşadıklarını anlatan Uğurlu, "Görev yaptığım sırada bir hasta yakını tarafından darp edildim. Öncesinde hasta yakınına görevim olmayan bir konuda yardımcı oldum. Çok saldırgan bir tavrı vardı. Hasta bayılma ile geldi. Tedavisine başladık. Hasta yakını, ‘Gel lan buraya bu yatağın başını kaldır’ dedi. Kendisini uyardım ama o sırada çevremde yardım isteyecek bir güvenlik yoktu tek başıma kaldım" dedi.

'YUMRUK ATTI, BİLİNCİMİ KAYBETTİM SONRASINDA YİNE YUMRUK ATMAYA DEVAM ETTİ'

Bilincini kaybettiğini belirten Uğurlu, "İlk darbesini önledim, kendimi savunmak için onu ileri doğru ittim. O sırada bana yumruk attı ve bilincimi kaybettim. Sonrasında yumruk atmaya devam ediyor ve burnum kırıldı. Psikolojik olarak iyi değilim, burnumda ağrılar devam ediyor" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • M. Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    En az 3 yıl hastaneye girişi yasaklansın böyle tiplerin, özele gidip para koysunlar..
    Cevapla
  • Velid 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu magandalık nereden cesaret alıyor? "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" mantığındaki sözde yargı mensuplarından olmasın? Her türlü magandalık asla tolerans gösterilmeyecek bir hastalık olarak alınmalı. Tedavisi, 10 yıl, 15 yıl aklı başına gelinceye kadar kodese tıkılmak olmalı.
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    tıkın içeri ve çıkmasın yahu.Bu ne rezillik.Ortaçağı geçtik be.Serseri herifler
    Cevapla
  • ertaç 1 yıl önce Şikayet Et
    atacaksın içeri 10-15 yıl yatıracaksın çakalları bak bi daha yapıyorlarmı
    Cevapla
  • mutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    cezaevi değil de böylesine para cezası vereceksin. senelik kazancının yüzde 70 i gibi bugünkü şartlarda (yeni yılla) en az 60 bin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Evden kaçan pitbull dehşet saçtı
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı