Mustafa Halit Çelik, Ak Parti'den aday adayı

Ak Parti İzmir 1. Bölgeden Aday Adayı olan Av. Mustafa Halit Çelik, ağırlık vereceği konuları açıkladı.

Mustafa Halit Çelik, Ak Parti'den aday adayı
Mustafa Halit Çelik, Ak Parti'den aday adayı
GİRİŞ 02.03.2015 19:22 GÜNCELLEME 02.03.2015 19:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çelik, “Darbe ürünü anayasalardan kurtulmak için seçimde anayasayı değiştirecek sayıda milletvekili kazandırmak çok önemlidir.Bunun için herkes kapı kapı dolaşarak çalışmalıdır” dedi.

Bugüne kadar ki anayasaların darbeciler tarafından hazırlanıp bir deli gömleği gibi toplumun sırtına geçirildiğini, bu nedenle türküyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle hiçbir kesimin bu anayasaları sahiplenmediğini belirtti. Herkesin bu anayasa benim anayasam diyebileceği ortak ilkeleri ve toplumun değer yargılarını içeren yeni bir anayasanın kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Çözüm süreci konusunda ise şunları söyledi: “Çözüm süreci ve kardeşlik projesi geri dönülmesi düşünülemeyecek, ülkenin kan kaybetmesini durduracak, barış içinde bir arada mutlu ve huzurlu insanların ülkesi olacak bir Türkiye için hayati öneme haizdir. Dilinden, ırkından dolayı insanların övülmesi de, yerilmesi de anlamsızdır. Bunlar üstünlük sebebi değildir”

Paralel yapıyla mücadele konusunda “Başbakanın çalışma ofisine dinleme cihazları koyan, ülkenin dışişleri bakanını, genelkurmay 2. Başkanını gizlice dinleyip kayda alan ve bunları internet ortamında ifşa eden paralel çetenin yaptığı vatan hainliğidir.Ülkenin selameti için tüm vatanseverlerin bu çeteye karşı işbirliği halinde mücadele etmesi şarttır” dedi.

Çelik, hukukçu kimliği ve sivil toplum kuruluşlarında bugüne kadar edindiği deneyim ile yukarıda belirttiği konularda yapılacak olan çalışmalara aktif ve etkili katkıda bulunabileceğini ve bu nedenle aday adayı olduğunu ifade etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi biz binbirgece masalı gibi herkesten çözüm sürecini mi dinleyip uyuyacağız? uyanma vakti gelmedimi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!