Davutoğlu Manisa mitinginde konuştu

Manisa mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP'ye yüklendi, ardından "6'sı birden üzerimize geliyor" dedi.

GİRİŞ 24.05.2015 13:10 GÜNCELLEME 24.05.2015 13:44
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa mitinginde halka hitap etti. Davutoğlu, Devlet Bahçeli ve MHP'yi sert dille eleştirerek, "Şimdi MHP'lilere sorma vaktidir. 28 Şubat'a direnemediniz, bari bugün millet düşmanlarına direnin, işbirliği yapmayın. Ama yapıyorlar" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

MHP 28 ŞUBAT'A DİRENEMEDİ

- Bugün 59. mitingimiz 81 ilimize de gideceğiz. AK Parti'den başka hangi parti gidebiliyor? Muhalefet perde arkasında AK Parti'ye karşı bir çete gibi birleşti. Devlet Bahçeli, 28 Şubat'ı perde arkasından destekledi. Başörtülü milletvekili meclise girdiğinde dışarı dışarı diye tempo tutanlara MHP de alkış tuttu. Şimdi MHP'lilere sorma vaktidir. 28 Şubat'a direnemediniz, bari bugün millet düşmanlarına direnin, işbirliği yapmayın. Ama yapıyorlar. Nerede AK Parti kuvvetliyse bir bakıyorsunuz MHP ile CHP el ele faaliyet gösteriyorlar.

AMAÇ AK PARTİ'NİN ÖNÜNÜ KESMEKTİ

- Bahçeli, iktidara meraklıysa neden 99 seçimlerinde diğer partiler 'Gel başbakan ol' dediğinde, 'Hayır solla ittifak yapacağız, biz sol parti ile ittifak yapacağız' diyip Fazilet Partisi ve diğer partileri reddetti  Çünkü niyeti iktidar olmak değil. Yükselecek AK Parti hareketini o günden kesmekti. O gün, 28 Şubat kime savaş ilan ettiyse işte biz onların sözcüsüyüz, milletin sözcüsüyüz

LEGAL VE İLLEGAL 6'SI BİRDEN ÜZERİMİZE GELİYOR

- HDP ile MHP birbirini paylaşarak destekliyor. Karşımızdaki koalisyonu görüyor musun? Üç tane legal parti, CHP, HDP, MHP. Üç tane de illegal örgüt, DHKP-C, paralel, Kandil. Altısına karşı biz mücadele ediyoruz. Hep beraber geliyorlar." 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 23
  • Emekli-İm 8 yıl önce Şikayet Et
    Mhp'nin,öyle fikri falan yok.İki arada bir derede olanların,küskünlerin,ne yapacağını bilmeyenlerin partisi.Bir tanışım,beni memurluğa almadılar diyor.KPSS'yi tutturamamış,bu defa MHP'ye vercem diyor.Nefsini düşünüyor.halbuki iyi bir iş de kurmuş.Anlayacağınız,Fikri karışıkların partisi MHP..
    Cevapla
  • h.beylerbeyi 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp ye 275 vekil verin solu başbakan yapar.hanı mhp demişti ya sağ partiler dinlensin.
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    1913 bab-i Ali baskınındaki hükümet darbesinde ey mhp sen nerdeydin?))
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    28 şubat 1997 ne mhp meclisteydi nede Bahceli genel başkandı.
    Cevapla
  • YSS 8 yıl önce Şikayet Et
    Başörtülü vekil meclisten kovulduğunda iktidar ortağıydı ve ağzını bile açmadı
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahceli madem bu kadar heveslisin niye kaçtın acaba 5 yıl görev verdi bu millet 25 bankayı batırdın 40 milyar doları bu millet ödedi faizler % 303 bulmuştu milletin anasını aglatan devlet bahceli kalkmış bizimle yürü diyorsun millet yemiyor be ak parti geldide millete çare derman oldu chpnin vagonu bahceli bey paralelnin sözcüsü bahceli bu millet kiminle yürüyecek 7 hazıranda belli olacaktır ALLAHIN izinyle ak parti toz duman edecek sandıkları vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı