Akdoğan'dan sert açıklama: Hesabı sorulacak

Başbakan vekili Yalçın Akdoğan'dan, Tunceli'deki terör saldırısına ilişkin ilk açıklama geldi.

Akdoğan'dan sert açıklama: Hesabı sorulacak
Akdoğan'dan sert açıklama: Hesabı sorulacak
GİRİŞ 26.09.2015 20:01 GÜNCELLEME 26.09.2015 20:03
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Başbakan vekili Yalçın Akdoğan, "Nasıl Kandil bombardımanlarla örgütün başına yıkılıyorsa içerideki Kandilcikler de tamamen temizlenecek, bu kanlı eylemlerin hesabı sorulacak" ifadelerini kullandı.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Tunceli'nin kırsal kesiminde terör örgütlerine yönelik operasyonda çıkan çatışma sırasında yaralanan binbaşının kaldırıldığı hastanede şehit olmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yalçın Akdoğan, şunları kaydetti:

"Tunceli'de şehit düşen binbaşımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mübarek günde gerçekleşen bu hain saldırılar karşılıksız kalmayacak.

Nasıl Kandil bombardımanlarla örgütün başına yıkılıyorsa içerideki Kandilcikler de tamamen temizlenecek, bu kanlı eylemlerin hesabı sorulacak.

Terör örgütünün uzantılarıyla yoldaş haline gelen, Türkiye düşmanlarıyla açık ittifaka giren paralel ihanet şebekesine de hesap sorulacak

Süreci sabote etmek için elinden geleni yapan paralel çete, şimdi de terörle mücadele eden hükümete ve kendi ülkesine savaş açmış durumda.."

YORUMLAR 30
  • bozok 8 yıl önce Şikayet Et
    meclisteki PKK lılara bile dokunmuyorsunuz. PKK Yöneticileri çıkıp televizyonlarda demeçler veriyor.Nerede istihbarat.Samimiyseniz sıkarsınız hepsinin kafasına.Oyun oynamayın
    Cevapla
  • abbas kamil 8 yıl önce Şikayet Et
    tunceliyi tamamen yok edin
    Cevapla
  • erdoğan 8 yıl önce Şikayet Et
    meclisteki siyasi pkk chp bdp mhp dir.
    Cevapla
  • d.bakır'lı 8 yıl önce Şikayet Et
    ey askerim ve polisim; örgüt sempatizanları, poster ve örgüt bayrağı taşıyan ve bulunduran da, farkedildikleri anda öldürülmeli.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    siyasetle işim yok ama nedense bu adam bana samimi gelmio.. kendi kendine gider yapan sahte kabadayılar gibi sanki. icraati?? oslo..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...