Sırrı Süreyya Önder Meclis görevlisini azarladı

Meclis'te röportaj yapmak isteyen gazetecileri uyaran görevliyi azarlayan Sırrı Süreyya Önder, "Ne yapıyorsun sen, yasak ne demek" dedi.

GİRİŞ 29.12.2015 17:30 GÜNCELLEME 29.12.2015 17:33
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

HDP Grup toplantısı devam ederken basın mensupları HDP'li vekil Sırrı Süreyya Önder ile röportaj yapmak istedi. Ancak, Meclis görevlisi, basın mensupları kuliste çekim yapmanın yasak olduğunu söyledi.

MECLİS GÖREVLİSİNE BAĞIRDI ÇAĞIRDI: YASAK NE DEMEK

Bunun üzerine görevliye sinirlenen Önder, "Ne yapıyorsun kardeşim. Ne yasağı. Yasak ne demek? Basın bu neyin yasağı diyorsun?" dedi.

"BEN BURANIN İDARİ AMİRİYİM"

Görevli basın mensuplarının izin alması gerektiğini yinelemesi üzerine Önder, idare amiri olduğunu ve izin verdiğini söyledi. Sırrı Süreyya Önder, basının saat 20.00'den sonra kulislere girememesinin sorulması üzerine şu cevabı verdi:

"BASINA BÖYLE KISITLAMALARI DOĞRU BULMUYORUZ"

"Antidemokratiktir. Kabul edilemez. Siz de haklarınıza sahip çıkın arkadaşlar. Biz divanda bunu dile getiriyoruz. Ama divan çoğunluklar var. İstedikleri gibi yapıyorlar. Meclis kamusal alandır. Mecliste özel alan olmaz. İnsan yorulur da uzanır da insanlık halidir. Niye bundan rahatsız olalım? Basına böyle kısıtlamaları doğru bulmuyoruz.Gazeteciler hiçbir şekilde bana rahatsızlık vermiyor. Bize iktidar rahatsızlık veriyor."

YORUMLAR 102
  • emrecan 8 yıl önce Şikayet Et
    sırrının işi gariban fırçalamak
    Cevapla
  • Erdemli 8 yıl önce Şikayet Et
    Töreristi başka yerde aramaya gerek yok işte törerist. Diger törerist dediklerimizin çoğu kandırılmış kişiler allah hidayet eder bir gün kandırılanlar bunları tek tek yok eder biraz daha sabır mevla her şeyin mutlak hakimidir. Er geç herkes yaptığının cezasını çekecektir.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sırrı sırrı seni varya
    Cevapla
  • asabi adam 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlara bu kadar yüz verenler ....
    Cevapla
  • ahm 8 yıl önce Şikayet Et
    yalaka tipi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!