Başbakan açıkladı: Artık şehre giremeyecekler

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım otobüslerin artık şehre giremeyeceğini söyledi.

GİRİŞ 26.08.2016 20:24 GÜNCELLEME 27.08.2016 00:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

O BAŞLIKLARI ATANLAR GELİP YAVUZ SULTAN SELİM'İ GÖRSÜN

Açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım yarın hizmete girecek olan Yavuz Sultan Selim köprüsünün İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını söyledi. Başbakan ayrıca köprünün yapım aşamasında gelen çarpıtma haberlere göndermede bulunarak "O gün o başlıkları atanlar bugün gelip Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü görsünler "dedi.

İSTANBUL TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

En az 3 ay köprü için güzergahları inceledik. 4 tane güzergah inceledik. Sonunda en doğru yeri bulduk. İşte Boğaz'ın en kuzeyinde Karadeniz'in girişinde bu tarihi eseri İstanbul'a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Değerli hemşerilerim bu köprü sadece İstanbul'a hizmet etmiyor, Londra'ya kadar giden tarihi İpek Yolu'ndaki bütün yolculuklara hizmet ediyor. En güzel eserlerin başında geliyor.  Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın hizmete girecek. Köprünün özelliği şu; Fatih sultan Mehmet'den geçen bütün otobüsler, tırlar artık şehir içine giremeyecek. Hepsi Yavuz diyecek. Böylece İstanbul'un trafiği de biraz daha rahatlayacak. Ardından Osman Gazi karşılarına çıkacak sonra ver elini Bursa, İzmir. 14 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'ye 18 bin kilometre üzerinde yeni bölünmüş yol yaptık.

KISKANIYORLAR

Sevgili hemşerilerim, aziz İstanbullular bugün İstanbul'un çok önemli bir eserini hayata geçiriyoruz. Bununla işimiz bitmiyor, daha çok işimiz var. Sultan Fatih Mehmet gemileri karadan denize indirdi, Recep Tayyip Erdoğan da trenleri arabaları denizin altından geçirdi. Fatih'in torununa da bu yakışır. Kıskanıyorlar.Canımızla kanımızla mücadelemize devam edeceğiz. Ne bölücülere, ne darbecilere teslim etmeyeceğiz. Yavuz Sultan Selim ne diyor biz bunca meşakkate alkış uğruna katlanmadık, halis niyetimiz rızayı ilahidir.

YORUMLAR 24
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    bir şey rica edeceğim... insanın ateşi bulmasından macellanın dünyanın yuvarlak olduğunu bulmasından amerikanın keşfinden insan oğlunun aya ayak basmasından, insan oğlunun ışık hızına ulaşmasından, uçakların enerjisiz havada durmasından daha zor bir şey... çalışanlar arasında ve emeklilikte ücret adaleti... bir de kurumsal aydat alan telefon operatörü,elektrik,su,sigorta,araç muayenesi gibi masraflara üst sınır konması. vatandaşın ezdirilmesi... hayali bile mümkün değil ama işte!... hayal işte!. hayal da mı kurmayak...
    Cevapla
  • hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    neredeyse tüm modern dünya ülkelerinde yasak olan bir konuydu. bence çok yerinde bir karar. desteklenmesi gerekir. hatta bazı yönleri ile genişletilmesi bile düşünülmeli.
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    dünya reise gıpta ile bakıyor bizse gurur duyuyor Allaha şükrediyoruz.
    Cevapla
  • muaz 7 yıl önce Şikayet Et
    seni seviyoruz binali baba
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Henien lekum Allah her daim sizin gibi halis niyyetlilerin yaninda olsun insaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arkasına parkeden sürücüye sinirlenen sürücü öyle şeyler yaptı ki görenler şaşırdı kaldı
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!