'Erbakan bunların hepsini tokatlardı'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, muhalefet partilerinin kurduğu ittifaka ilişkin, "Bunlar birbirleriyle imtizaç etmeyen partiler. Mesela Saadet Partisi, rahmetli Necmettin Erbakan çıksa, bunların hepsini tokatlardı.'' dedi.

GİRİŞ 03.05.2018 20:15 GÜNCELLEME 04.05.2018 08:34
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, muhalefet partilerinin kurduğu ittifaka ilişkin, "Bunlar birbirleriyle imtizaç etmeyen partiler. Mesela Saadet Partisi, rahmetli Necmettin Erbakan çıksa, bunların hepsini tokatlardı. Tabanın sesi değil bunlar. Saadet Partisindeki birkaç kişinin aldığı karar doğru bir karar değil. CHP'nin havası başka, iyi diyemeyeceğim partinin başka. Demokrat Parti de zaten esamesi okunmayan bir partiydi. Biz bunları önemsemiyoruz." dedi.

Eroğlu, Kütahya'da DSİ tarafından 161 milyon liraya inşa edilecek 8 tesisin toplu temel atma törenine katıldı, orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret eden Eroğlu, burada düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayının belli olduğunu, diğerlerinin ne yaptıklarının kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

'BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye için hayal edilemeyecek büyük işler yaptığını belirten Eroğlu, "Biz milletimize güveniyoruz. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye için çok büyük işler yaptı. Hayal edilmeyecek işler başardı. Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde ilk turda cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

'ERBAKAN ÇIKSA BUNLARI TOKATLARDI'

Muhalefet partilerinin kurduğu ittifakı değerlendiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bunlar birbirleriyle imtizaç etmeyen partiler. Mesela Saadet Partisi, rahmetli Necmettin Erbakan çıksa, bunların hepsini tokatlardı. Tabanın sesi değil bunlar. Saadet Partisindeki birkaç kişinin aldığı karar doğru bir karar değil. CHP'nin havası başka, iyi diyemeyeceğim partinin başka. Demokrat Parti de zaten esamesi okunmayan bir partiydi. Biz bunları önemsemiyoruz. Biz yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz ama çok çalışmamız gerekir." 

YORUMLAR 38
  • Osmanlı Torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan hocamızın kutlu davasını mundar ettiler..Hesapları çok zor bu kuklaların..
    Cevapla
  • VATANIM 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Erbakan hocam partiyi yanlış kişilere bırakmış.
    Cevapla
  • veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Temel Kılıçdaroğlu. birbirlerine ne kadar da yakışıyorlar.
    Cevapla
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan Hocanın hayatını adadığı değerleri kenara bırakarak ülke yönetenler bakıyorum da seçim zamanı yine Hocanın yolunda olduklarının havasını estiriyorlar.Öyle ya rahmetli Erbakan hoca zinayı serbest bırakmak,faize her yıl 50-60 milyar ödemek,kafirlerle iş birliği yapmak,ABD ve Rusya'yı müttefik olarak yanında bulundurmak,milleti vergi yüküyle ezmek,ülkenin fabrikalarını satmak için siyaset yapıyordu.O yüzden AKP ve yöneticileride hep Erbakan hocanın izinden gitti.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli Erbakan ,şimdi sağ olup başta olsaydı,her kesime yüzde 50 zam,birer maaşda ikramiye verirdi,Allah derki ,eli açık ve cömertlerin yeri cennettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!