Mustafa Destici'den Cumhur İttifakı açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Cumhur İttifakı, siyasi partilerin değil milletin karar verdiği bir birlikteliktir. Bu sebeple yeni sistemin de kalıcı hale getirilmesi için Cumhur İttifakı'nın Mecliste birlikteliği olmazsa olmazdır" dedi.

GİRİŞ 24.10.2018 14:47 GÜNCELLEME 24.10.2018 14:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklere rahmet, gazilere şifa diledi.

Destici, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm süreci ile ilgili olarak yarın Kahramanmaraş Adliyesi'nde olacaklarını bildirdi.

 

 

 

"CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN KARAR VERDİĞİ BİR BİRLİKTELİKTİR"

Dünkü grup toplantılarında AK Parti ve MHP'nin karşılıklı olarak yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarına yönelik açıklamalarını hatırlatan Destici, "Cumhur İttifakı, siyasi partilerin değil, milletin karar verdiği bir birlikteliktir. 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz, Cumhur İttifakı'na olan desteğini sandıkta ortaya koymuştur. Bu sebeple, yeni sistemin de kalıcı hale getirilmesi için Cumhur İttifakı'nın Mecliste birlikteliği olmazsa olmazdır." diye konuştu.

"BAŞKAN ERDOĞAN VE BAHÇELİ'DEN RANDEVU TALEP ETTİM"

Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den, yerel seçimlerde ittifakın sonlandırılması kararını bir kez daha gözden geçirmeleri konusunda görüşlerini paylaşmak için randevu talep ettiklerini söyledi.

.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • sadık 5 yıl önce Şikayet Et
    birlikte daha çooook işimiz var. haydi Allahın resulunu sevindirin. şeytanları ve şeytanlaşmışları sevindirmeyin
    Cevapla
  • Kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    MHP bozar ise meclis yüzü göremez daha devlet bahçeli ne yapmaya çalışıyor
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Analiz etmek gerekirse Baskan Erdogan biraz sert cikti fakat Bahceli de gereginden fazla kisisellestirdi. Yapilmasi gereken vatanin menfaati milletin huzuru icin nefsi duygulardan siyrilarak Cumhur Ittifakini devam ettirmektir. Destici cok dogru bir adim atmistir ve ayni buyuklugu Sayin Erdogan ve Sayin Bahceli nin de gostermesini temenni ediyoruz. Aksi durumda aglayan millet gulen ise chp olur.
    Cevapla
  • cimbom 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir
    Cevapla
  • ayhmad 5 yıl önce Şikayet Et
    almanyadaki basin ve yayin organlari almanya vatandaslarini türkiyeye izine gitmeme cagrisi yptilar hataa internet üzerinden türkiyeye gideceklere berlinden dis iliskiler komiserliginden türkiyeye izine gitmek sakincalidir diye bütün gün yayin yaptilar sebebine gelince türkiyey internet üzerinden isimsiz mesajlari türkiye yasaklamis bu sebebten türkiyeye alman vatandaslarin gitmesi sakincaliymis denildi almanyadaki medya türkiyenin en büyük düsmanindir alman medyasi siyonistlerin elinde nedeni burda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!