Başkan seçilince sözünü tutup, cep telefonu numarasını paylaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na seçilen Tahir Büyükakın, göreve geldiği ilk gün, yerel seçim öncesi verdiği sözü tutarak, sosyal medya hesabından cep telefonu numarasını paylaştı.

GİRİŞ 04.04.2019 14:26 GÜNCELLEME 04.04.2019 15:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tahir Büyükakın, bugün mazbatasını alarak, görevine başladı. Büyükakın, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi verdiği ilk sözü de tuttu. Başkan Büyükakın, sosyal medya hesabından 'İlk sözümü tutuyorum' yazarak, '0532 355 33 05' olan telefon numarasını paylaştı. Büyükakın'ın sosyal medya hesabından 'Alo Başkan Hattı' başlığıyla yapılan paylaşımda 'Sistem içinde çözülemeyen sorunlar için Alo Başkan Hattı. Belediye şikayet ve talep mekanizması içinde iş ve işlemlerini çözemeyen vatandaşlar başkana doğrudan ulaşabilecek' denildi. 

 

 

YORUMLAR 13
  • RAÇ 5 yıl önce Şikayet Et
    Kocaeli'nin borcuna borç mu katacak yoksa iktisatlı davranım temiz bir belediye mi yapacak hep birlikte göreceğiz. Dilerim ki bulunduğu makamın hakkını verenlerden olur.
    Cevapla
  • ULU 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı örnek davranışın diğer il ve ilçe belediye başkanları tarafından da gösterilmesini rica ve tavsiye ediyorum.
    Cevapla
  • tümgüç 5 yıl önce Şikayet Et
    vallaa adama helal olsun biz 5 sene çalıştığımız başkanın personeli olarak bizde bile yoktu numarası :)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    1993-1997 yılları arasında kocaeli üniversitesi iibf işletme ye iktisat derslerimize giriyordu o zaman asistan öğr.görevli idi şimdi maşallah nereden nereyeye kendisini tebrik eder başarılar dilerim
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım makamınız hayırlı osun,gebzede biz belediye otobus duraklarını ,park yeri olarak kullanan servis araçları yüzünden kullanamıyoruz.Durak önlerinin açılmasını istiyoruz.Saygılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!