Vefat eden Rahşan Ecevit için defin teklifi kabul edildi

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'in Devlet Mezarlığı'na defnedilmesine olanak sağlayan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi

Vefat eden Rahşan Ecevit için defin teklifi kabul edildi
Vefat eden Rahşan Ecevit için defin teklifi kabul edildi
GİRİŞ 28.01.2020 18:34 GÜNCELLEME 29.01.2020 11:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'in Devlet Mezarlığı'na defnedilmesine olanak sağlayan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

 

 

YORUMLAR 10
  • KIZILELMA 4 yıl önce Şikayet Et
    İsterse dünyanın en kutsal mekanina gömulsun nasıl yasadin tarafın neresiydi ona bakilir ,aslan terin altında belli olur !!!
    Cevapla
  • VAYBE DÜNYA 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenaze meselesi toprak meselesidir. Ölen için kazılan nemli çukurun etrafındaki gözü yaşlı insanlar, sevgili bir bedeni toprağa teslim etme çabasındadırlar. Defnetmeye birçok yörede “saklamak” da denilir. Beden, toprağa saklanmaktadır. “Topraktan geldik yine oraya döneriz.” Mezar hanenin, mezarlık ise şehrin bir yanıyla devamı, bir yanıyla da köküdür. Ayrı bir hane ve ayrı bir şehir. Ölüm de yaşamın bir yanıyla devamı bir yanıyla köküdür; sonu gibi görünmesine rağmen, sonu aşar.ÖNEMLİ OLAN ALLAHIN EMRETTİĞİ GİBİ YAŞAMAK,YAŞADIĞI GİBİ ÖLMEKTİR.
    Cevapla
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet mezarlığı insanı hesaptan kurtaramaz. devlet başkanı mı HAYIR, başbakan mı HAYIR, bakan mı HAYIR, milletvekili mi HAYIR. öyleyse oraya defin isteğinin tek sebebi hesaptan kaçmak. o da mümkün değil,kusura bakmayın. ya inanıp sonuca razı olacaksınız, ya inanmayıp sonuca razı olacaksınız. demek şahitlerin bile lehine şahitlik ettiği kişiyi genel af dışında bıraktıracaksınız, ölünce devlet mezarlığına gömülüp kurtulacaksınız,öyle mi?
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    çırağan sarayına koysanız ne olur.İslama savaş açanlara korkunç bir azap olacak.karşılama töreni başlamıştır.her kes hak ettiği yere gidecektir bunda zerre kadar şüphem yok.
    Cevapla
  • MEKKE Ya da MOSKOVA 4 yıl önce Şikayet Et
    İster Mekke-i Mükerremeye, ister Moskovaya defnedilsin. Kişi itikat ve ameline göre muamele görür. Hayatı dine düşmanlıkla geçenleri Ka'be-i Muazzama'nın içine defnetsen ne olur. Ebedi azabını arttırır. Başörtülü Merve KAVAKÇI için "Bu kadına haddini bildirin" diyerek meclisten kovan Bülent Ecevit öldüğü zaman, Erbakan taziyeyesine giderek evinde Kur'an okutmak istemişti. Bayağı bir problem çıkmıştı. Biz unuturuz ama Allah unutmaz. Tevbe ettiyse Allah bilir. Cennet ve Cehennem kimsenin parsellenmiş yeri değildir. Karar sadece Allah'ındır. Kriterleri Kur'anda belirtmiştir. Şunu demek istiyoruz; Önemli olan defnedileceğiniz yer değil. Gönül bağladığınız yerdir.
    Cevapla
  • KIZILELMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Agzına saglık
    Cevapla
  • Buldozer 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız