Putin'den Erdoğan'a dikkat çeken sözler: Saygısızlıktı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus medyasının yayınladığı kara propaganda görüntülerine tepki gösterdi. Çavuşoğlu ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü ve "Size yapılan saygısızlıktı" dediğini açıkladı.

GİRİŞ 10.03.2020 12:40 GÜNCELLEME 10.03.2020 14:32
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus medyasının yayınladığı kara propaganda görüntülerine tepki gösterdi. Çavuşoğlu ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü ve "Size yapılan saygısızlıktı" dediğini açıkladı. Çavuşoğlu'nun açıklamaları şöyle:

 

 

"Rusya medyasını anlıyorum da, bizim içeride bu kara propagandadan memnun olan o kadar kişi var ki, onları anlamıyorum. Bu kadar düştük mü?

Protokol belli. Ortada buluşma noktası var. Liderler farklı kapılardan giriyor. Cumhurbaşkanımız bir dakika beklediyse, Putin de bir dakika bekledi.

 

Bundan bir şey çıkarmaya çalışmak ucuz politika. 

Rus medyasının yaptığı saygısızlık. Cumhurbaşkanımıza Putin de söylemiştir, size yapılan saygısızlık diye. Bunun magazin haline getirilmesi doğru değil."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 54
  • hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Putin göz kırpmadan bunun yapılabileceğine kim inanır? ABD'nin sivilleri bombalayıp özür dilemesinden hiç farkı yok eğer yapıldıysa. Umarım Erdoğan da Putini daha iyi tanımıştır.
    Cevapla
  • Lider66 4 yıl önce Şikayet Et
    Pismis asa su katmak, bizim icimizdeki ruslar. Dunyayi dize getiren RTE
    Cevapla
  • Akgün 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis Milletin Memleketin hayrı hizmeti için 1 dakika değil 1 gün bile bekler yüksünmez kibir yapmaz Allah ondan razı olsun.
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    Kinlerinden kuduruyorlar!
    Cevapla
  • Mechul Asker 4 yıl önce Şikayet Et
    He ya he he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor