Başkan Erdoğan Yunanistan ve AB'ye meydan okudu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan günlerdir merakla beklenen müjdesini açıkladı. "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi" müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve AB'ye net mesaj verdi ve, "Ortada dolaşan saçma sapan haritaların yarın en büyük zararı Avrupa Birliği'ne vereceği unutulmamalıdır." dedi.

GİRİŞ 21.08.2020 15:25 GÜNCELLEME 21.08.2020 16:38
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Dolmabahçe Ofisi’nde ‘Millete Sesleniş’ konuşması gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi" müjdesini verdi. Erdoğan konuşmasında Yunanistan ve AB'ye de mesaj vererek,  "Yunanistan başta olmak üzere bu mesele karşımıza dikilenlerin hepsi de haklı olduğumuzu iyi biliyor. Özellikle AB Yunanistan'ı şımartıp üzerimize salarken, bir kez daha kendi ilkelerine ihanet ettiğini görmelidir.Ortada dolaşan ve hiçbir geçerliliği olmayan saçma sapan haritaların yarın öbür gün en büyük zararı AB'ye verebileceği unutulmamalıdır." dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

 

 

"Aziz milletim, ülkemizin enerji meselesini kökten çözmekte kararlıyız. Türkiye yıllarca bunun sancısını, sıkıntısını çekmiş, bedelini ödemiş bir ülkedir. Cari açığımızın en büyük sebebi de hep enerji olmuştur. Yerli ve yenilenebilir kaynaklara verdiğimiz önem sayesinde nisbi bir denge sağladık. Cari açığımızın ana sebebi bu değil mi, bu. Enerjide net ihracatçı konumuna gelene kadar bize durmak, dinlenmek yok.

YUNANİSTAN VE AB'YE NET MESAJ

Kimsenin hakkına gözümüzü dikmeden, ama kimseye de hakkımızı yedirmeden hedeflerimize doğru yürümeyi sürdüreceğiz. Yunanistan başta olmak üzere bu mesele karşımıza dikilenlerin hepsi de haklı olduğumuzu iyi biliyor. Özellikle AB Yunanistan'ı şımartıp üzerimize salarken, bir kez daha kendi ilkelerine ihanet ettiğini görmelidir.Ortada dolaşan ve hiçbir geçerliliği olmayan saçma sapan haritaların yarın öbür gün en büyük zararı AB'ye verebileceği unutulmamalıdır.

 

 



GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Bugün gelecek nesillere önemli bir miras bırakacağız. Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin. Bir kez daha doğalgaz rezervi keşfimizin ve ardından gelecek yeni keşiflerin milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Son dakika haberi: Türkiye'de yeni dönem başlıyor! Erdoğan müjdeyi açıkladı!


“TÜRKİYE’DE YENİ BİR DÖNEM AÇILACAK” DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çarşamba günü Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamada Cuma günü bir müjde vereceklerini belirtmiş ve "Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri ve rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Tabii açıklarsam bu işin heyecanı, her şeyi kaybolur. Onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı."

YORUMLAR 48
  • Mustilip 3 yıl önce Şikayet Et
    Hay Maşallah.
    Cevapla
  • T.c 3 yıl önce Şikayet Et
    Buda 4d kadro alan işçiler gibi boş olmasin.
    Cevapla
  • özmuşlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam reis hep birlikte dünde seninleydik bugünde seninleyiz yarın da seninle birlikte olacağız.Hiç şüphen olmasın. Elhemdulillah hamd olsun rabbime kader de bugünleri görmek nasip oldu bizlere.Çok şükür.Gayri ölsem bile gözüm arka da kalmaz.Dünya nasıl yönetilir buyur seyredelim hep birlikte. Dünya liderimizle yarından kim korkar.Mazluma kol kanat geren dünya da kaç lider var ? Buyur düşünün bir isterseniz.
    Cevapla
  • Emirhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sondakika CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Karadeniz'de 320ton saman bulmuş tüm CHP'lilere hayırlı uğurlu olsun inşallah
    Cevapla
  • Misafir 80 3 yıl önce Şikayet Et
    Tekfiri tekfiri tekfir tekfir ile uslanmıyanın hakkı kötektir reis vuralım artık kimi beklıyoruz ihale bize kaldı ise vurde vuralım Anadolu arkanda Allah'ın izniyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı