Erdoğan milletvekili ve bakanlarla görüşecek: Son dakikalar gelirse şaşırmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın milletvekili ve bakanlarla istişare toplantısında bir araya gelecek. Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, televizyonların art arda son dakikalar geçebileceğini söyleyerek toplantının önemine dikkat çekti.

Erdoğan milletvekili ve bakanlarla görüşecek: Son dakikalar gelirse şaşırmayın
Erdoğan milletvekili ve bakanlarla görüşecek: Son dakikalar gelirse şaşırmayın
GİRİŞ 23.06.2021 09:27 GÜNCELLEME 23.06.2021 09:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın bakanlar ve milletvekilleriyle bir araya gelecek. İstişare toplantısına dair bilgiler veren Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, yazısında şu ifadelere yer verdi: 

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında pandemi nedeniyle ara verilen istişare toplantılarının başlayacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında milletvekilleriyle ilk toplantı yarın yapılacak. Erdoğan dün de AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Milletvekilleri ile toplantıda bakanlar da hazır bulunacak. Bir grup milletvekilinin katılacağı toplantıda siyasi gündeme ilişkin her konu konuşulacak. Cumhurbaşkanı milletvekillerini dinleyecek, onlardan gelen sorulara Erdoğan ve bakanlar yanıt verecek. Perşembe günü haber kanalları birbiri ardına son dakikalar geçerse şaşırmayın. Çünkü o toplantıdan çok haber çıkacağından eminim. Pandemi nedeniyle ara verilen milletvekilleriyle istişare toplantılarının devamı gelecek.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 27
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu memurlar ne kadar da şükürsüzler. Hele eşi de çalışıyorsa.. Allah'tan korkun be... Asgarî ücret karşılığında çalışanları kendinizle kıyaslayın bir defa da...
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşüncemi yazdım hatalı ödeme yüzünden maaşımın, 4/1 kesiliyor 10 senedir ödüyorum anca faizini ödemişim el insaf
    Cevapla
  • Nevher 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede görüssün desinki oldugunuz bolgede kendi ekibinizi kuruyormusunuz kendi cikaralariniza dolaniyomusunuz partiliyi unutup menfaatiniz pesindeymisiniz milli gorusten gelenleri öteleyim muhallefet le is tutuyomusunuz desin
    Cevapla
  • Sendikacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Memura müjde gelsin şuan memurun kaybı 3000 lirsyı geçti
    Cevapla
  • Sivasli 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle ya bittiniz. Siz bittiyseniz biz çiftçiler öldük o zaman. Geçen yıl 1800 liraya aldığım gübrenin tonu şimdi 4200 lira.
    Cevapla
  • Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Memurlar enflasyonla boğuldu 5 kilogramlık yağ pandemi başında 49 liraydı şimdi 100 lira bu Birtane si memur müjde bekliyor
    Cevapla
  • Emrah 2 yıl önce Şikayet Et
    Memurlar ALLAH gözünüzü doyursun biz asgari ücretliler ne yapalım siz müjde bekliyorsunuz öylemi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak