Son dakika haberi: CHP'li vekiller ve il başkanı yangını gülüşerek takip etmiş

Son dakika haberi: CHP Antalya Milletvekili Budak, "3 helikopterle yangın söndürülmez" demişti. Budak'ın, "Antalya'da devam eden yangını CHP'den il başkanı ve milletvekili isimlerle kahkahalar atarak ve gülüşerek takip ettiği" ortaya çıktı.

GİRİŞ 02.08.2021 17:27 GÜNCELLEME 02.08.2021 17:58
Bu Habere 217 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Türkiye'nin ciğerleri yanarken, bazı siyasiler orman yangınlarını spekülasyon malzemesi olarak kullanıyor. Yangınlara yeteri kadar müdahale edilmediği iddiası ise sosyal medya üzerinden dolaşıma sokuldu. 

Yunanistan'ın Türkiye'ye 'yardım teklifi' yalan çıktıYunanistan'ın Türkiye'ye 'yardım teklifi' yalan çıktı

Son dakika haberi: İsrail'den 'Türkiye yardım teklifini reddetti' iddiasına yalanlamaSon dakika haberi: İsrail'den 'Türkiye yardım teklifini reddetti' iddiasına yalanlama

Canlı yayından bir cümle kesip 'TRT’nin yalan haberi' diye servis ettilerCanlı yayından bir cümle kesip 'TRT’nin yalan haberi' diye servis ettiler

Yangının en çok etkili olduğu illerden biri olan Antalya'da, CHP Milletvekili Çetin Osman Budak, "3 helikopterle bu yangın söndürülmez" demişti. Budak'ın, yangınla mücadele devam ederken CHP İl Başkanı ve milletvekilleriyle kahkaha atıp gülüştüğü öne sürüldü. Toplantı sırasında bizzat orada olduğunu kaydeden Lider Gazete Yazarı İbrahim Okumamış, CHP'li Budak'a tepki gösterdi. 

Okumamış ayrıca, o gün bölgede 3 değil 33 helikopter olduğunu; Budak'ın da bunu bildiğini kaydetti. 

Yangınla mücadelede aynı anda 5 helikopterin müdahale ettiği ana ait fotoğraf, sosyal medyadan paylaşılıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya'da yayın yapan Lider Gazete Yazarı İbrahim Okumamış'ın yazısından kupür paylaştı. Varank, "Bir ve beraber olmamız gereken şu günlerde lütfen canı pahasına mücadele eden kahramanlarımızın yanında duralım. Acılardan siyaset devşirmeye çalışanlara fırsat vermeyelim" ifadelerini kullandı. 

Varank'ın paylaştığı kupürde, Okumamış'ın şu ifadeleri yer alıyor: 

Buradan CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak'a bir çift sözüm olacak. Ben sizi dürüst biri olarak tanımıştım ama Manavgat yangını ile ilgili bir televizyon kanalındaki söylediklerinizden sonra yanıldığımı anladım.

Siz de ben de Manavgat Ulualan Yangın Yönetim Merkezine idik. CHP İl Başkanı ve diğer milletvekilleri ile kahkahalar atıp gülüşüyordunuz. Bu sırada Ulualan pistine helikopterlerin biri inip diğeri kalkıyor ve yakıt ikmali yapıyordu değil mi?

Ama siz ne yaptınız? Televizyona çıkıp, "3 helikopterle bu yangın söndürülmez" diye verdiniz veriştirdiniz. Siz de biliyordunuz ki orada o gün 33 helikopter vardı. Ama yüreğiniz bunu söylemeye yetmedi.

Çünkü sizin amacınızın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu besbelli ortaya çıktı.

Üzüldüm size inandığıma, üzüldüm sizin siyaset uğruna değerlerinizi hiçe saydığınıza, üzüldüm sizin yalancı olduğunuza. Umarım gerçekleri görünce siz de kendinize üzülürsünüz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 217
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Gayet normal sevgili kardeşleri PKK nin yaktığı ormanlar onlar için şenlik meşalesi. Kendi ateslerinde boğulsunlar şeytanın uşakları
    Cevapla
  • Düşmanını Tanı 2 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki haçlıları tanıyın ve not alın. Gün gelir hesabı sorulur.
    Cevapla
  • Altar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey chp liler, partiniz ve medyalarınız alayınızı şizofren yapmışlar tez zamanda nörolog ve psikyatrlara başvurun. Durumunuz artık patolojik bir vaka olmuş.
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti bu fitne ateşi çıkaranların üzerine olsun inşaallah
    Cevapla
  • Yigido 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp b... .ku yiyenler. Bu vebal sizin. Chp de merhamet denen hicbir şey yok. Hele birde k.oglu varki evlere şenlik. Bildiğin firavun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti