'Muhasebeci Kenan' fena gaza geldi!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ardahan'da bir köyü ziyaret etti. Burada vatandaşlara kuraklık hakkında açıklamalarda bulanan Yılmaz, "Sabah aradım Tarım Bakanını kızdım bağırdım." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 25.08.2021 17:03 GÜNCELLEME 25.08.2021 19:07
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

11 Haziran 2014'te Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğuna düzenlenen baskın sonucu 45 konsolosluk çalışanı ile birlikte “rehin” alınan ve kendisini muhasebeci Kenan olarak tanıtan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ardahan'da bir köye yaptığı ziyarette skandal sözler söyledi.

Köydeki vatandaşlara kuraklık konusunda açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Sabah aradım Tarım Bakanını kızdım bağırdım." ifadelerini kullandı.

Öztürk Yılmaz'ın açıklamaları sosyal medyada dalga konusu oldu. Twitter'daki bir kullanıcı, "Peki bundan Bekir Pakdemirli'nin haberi var mı?" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 139
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    chp nin taburesi.
    Cevapla
  • Ali Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu serseri nerden cikti, iki kelimeyi bir yere getiremeyen insanlarda Parti kurup, Meclisi mesgul ediyorlar. Lan sana oy verenin vallahi billahi akli yoktur kesin
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Koca adam yalan mı söyliyecek kızmıştır ama içinden kızmıştır :))))
    Cevapla
  • Osman Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    herkeste ayni cagrisimi yapmis ustasi kim chp li kemal kemal yellenirse ozturk sivamazda ne yapar chp zihniyeti hep ayni nereye giderse gitsin zihniyet oldugu gibi duruyor partide kursa uzaya da ciksa zihniyet asla degismiyor.
    Cevapla
  • Nizamı Cedit 2 yıl önce Şikayet Et
    chp den çıkan anca bu kadar olur. bu millet hala anlamayacak. Atatürk chpsi yok artık. bitti 100 yıl öncede kaldı. chp sıradan bir parti hdp nin beslemesi. pkk sevici.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız