Ekrem İmamoğlu: Yediğim yemek karla mücadele kadar önemli!

Kar yağışının İstanbul'u esir aldığı anlarda saatlerce balıkçıda yemek yiyen ve bu durumun gizlenmesine mani olamayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yediğim yemek karla mücadele kadar önemli" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 26.01.2022 16:58 GÜNCELLEME 27.01.2022 09:44
Bu Habere 1411 Yorum Yapılmış

Pazartesi günü İstanbul kar yağışının etkisi altına girdi. İBB'nin zamanında önlem almaması ve koordinasyon eksikliğiyle birlikte bu durum adeta bir çileye dönüştü. İstanbulluların bu ihmalkarlıklardan dolayı yollarda mahsur kaldığı saatlerde ise İBB Başkanı İmamoğlu'nun balık restoranında saatlerce vakit geçirmesi büyük tepkilere yol açtı.

'İBB tuz yerine kum verdi' iddiası! Canlı yayında gösterdi'İBB tuz yerine kum verdi' iddiası! Canlı yayında gösterdi

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK!

İstanbul'un olağanüstü bir afet durumuyla karşı karşıya kalma anlarında belediye başkanının balık restoranında keyif yapmasını normal bir olaymış gibi lanse etmeye kalkan İmamoğlu, bu skandalı şu sözlerle savundu:

'YEDİĞİM YEMEK KARLA MÜCADELE KADAR ÖNEMLİ'

'Tepkiler beni ilgilendirmiyor. Gizli bir yemek değildi. Yemeğin gündeme taşınmasını şaşkınlıkla takip ettim. Büyükelçiyle yemek yemem karla mücadele kadar önemli'

İstanbul'daki kar krizi ardından AK Parti'den canlı yayında açıklamalarİstanbul'daki kar krizi ardından AK Parti'den canlı yayında açıklamalar

Karla mücadele kadar başka ülkelerin büyükelçileri ile ilişki kurmak da benim görevimdir. 23 yıldır müdavimi olduğum bir mekana gittik. Yemeğin gündem olmasını şaşkınlıkla izliyorum. Belediye başkanının 2 saat başka yere gitmesi normal.

AK Parti'den İmamoğlu ve İBB'ye tepki: SorumsuzlukAK Parti'den İmamoğlu ve İBB'ye tepki: Sorumsuzluk

O restoran zaten kapalı (!)

İmamoğlu'nun balık restoranına gittiği anlar: Kar küreme aracı özel servis yapmış!İmamoğlu'nun balık restoranına gittiği anlar: Kar küreme aracı özel servis yapmış!

Gün boyu hem burada hem sahada yaptığım çalışmalar sonunda bir vakit ayırıp oraya gidip bu resmi buluşmayı eşlerimizle birlikte yaptık. Ülkemizi konuştuk.​

 

İmamoğlu'ndan akılalmaz öneri! Herkes kendi kaldırımını temizlemeliİmamoğlu'ndan akılalmaz öneri! Herkes kendi kaldırımını temizlemeli

12 SAAT YALANI

24 Ocakta başlayan kar yağışının ardından 12 saatte yollarda akışkanlığı sağladıklarını belirten İmamoğlu. "Bu başarılı bir zaman dilimidir. Hızlı ve kaliteli bir çalışma yapılmıştır." dedi ancak İstanbul'da 25 Ocak günü de binlerce kişi yollarda mahsur kaldı. 

Kar yağışından 24 saat sonra da yollar kapalıydı

YORUMLAR 1411
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    cok calisti karda acikti garibim nasil bir acik aysa 48 bin tl hesap geldi acaba balina mi yedinjz
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala alkolün etkisinden çıkamamış aklı başında bir insanın sarfedecegi cümleler degil
    Cevapla
  • YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem Bey hangi sıfatla İngiliz Büyükelçi ile görüşüyor anlamak gerekir, zira İBB Başkanı Ekrem bey İstanbul'un hangi uluslararası veya devletlerarası meselesini İngiliz Büyükelçiye iletecek veya görüşecek ki !? Yada T.C.'nin hangi meselelerini görüşmeye yetkilidir ki? Anlaşılan İngiliz aklı Ekrem beyi İBB nin değil Türkiye'nin başında görmek ister, İBB'nin başında olması tasma takmaya yetmiyor, T.C.'nin başında olması gerek. Kemal beyin kulağına kar suyu kaçmışmıdır acaba?
    Cevapla
  • TURGUT ÖZTAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Yozgatlı Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yemek çok önemli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki