İYİ Parti'den görevden alınan Yavuz Ağıralioğlu konuştu: Ben karakteri zayıf biri değilim

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Akşener'in kendisini görevden almasıyla ilgili, "Görev değişikliği, genel başkanların uhdesindedir" dedi.

GİRİŞ 06.04.2022 14:28 GÜNCELLEME 06.04.2022 15:08
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

İYİ Parti'de yeni Başkanlık Divanı'nda görev verilmeyen ve istifa edeceği iddiası gündeme gelen İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısına katıldı. Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı yaptığı divanda görev almayan Ağıralioğlu, Genel Başkan Meral Akşener'in konuşmasını dinledikten sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu. Ağıralioğlu, partisinde mücadele etmeye devam edeceğini belirterek, 4 yıldır genel başkan ve partinin kendisine verdiği görevleri yerine getirdiğini söyleyip, "Bu son divan değişikliğinin toplumda bir endişe ve üzüntü yaratması, siyasetin sorumlu dilinin bunca kamplaşma arasında ortak bir endişeye dönebileceğinin göstergesidir. Partim adına bana tevcih edilen bütün görevleri ifa ederken, genel başkan dahil partinin milletvekilleri, yol arkadaşlarımız dahil bütün milletimizin iftiharı ve övüncü olduğuma inanıyorum" diye konuştu. 

'GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ, GENEL BAŞKANLARIN UHDESİNDE'

Son divan değişikliğinin kamuoyunda bu kadar yankı uyundurmasını, partisinin siyasi gücüne bağladığını söyleyen Yavuz Ağıralioğlu, bu değişikliğin millet vicdanında ortak üzüntüye dönebilmesinin, kendisi ve partisi adına iftihar olduğunu kaydetti.

Ağıralioğlu, "Milletimize namus sözüm şudur; ben bunca kamplaşma arasında, herkesin kendine üzülüp kendisine sevindiği bu zeminde memleketimin ortak üzüntüsü olabilmenin iftiharıyla partimde iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğim. Görev değişikliği, genel başkanların uhdesindedir. Ben, kendisine görev tevdi edilince 'iyi', görevden alınınca 'kötü' diyecek kadar karakteri ve mizacı zayıf biri değilim. Ben bundan sonra da milletimizin bu değişiklik dolayısıyla ilgisinin, alakasının ve ümitlerinin bize siyasi sorumluluk yüklediğine inanıyorum. Ben makam ve mevkilerden güç alarak değil kalbimden kuvvet alarak konuşuyorum ve konuşmaya devam edeceğim" dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 116
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi yine İYİ sin iyi başındaki kadın chpkk için senin İPİ ni çekti şehide küfür yapan haini baş tacı yaptı sen hala karakterden bahsediyorsun yazık acınacak durumdasın
    Cevapla
  • Yyahya 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu ramazan ayında su tarfta olursan vatan sever bu tarafta olursan vatan hayini günahtır bu adamda en az senin kadar vatan sever birisi emin ol şu konuşman uzucu
    Cevapla
  • ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    sen boş boş konuşmaya devam et
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar zayf ki öğretmenler kurul kararı bile kurtaramaz . Bazılarının nasıl bir açığı var ki kes sesini otur dediklerinde hemen kırıp oturuyorlar.
    Cevapla
  • Kurtlar 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD bunlardan ne istedide bunlar kabuletti
    Cevapla
  • WWW 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehidin bacısına küfür eden mümtezele bir lafınız olmadı partide barındırdınız sade sen değil hanginizde karakter var daha durun şehidlerin ahı sizi vuracak kurtuluşunuz olmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..