Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na elektrik tepkisi: Zihinsel olarak karanlıkta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun elektrik cambazlığı hakkında, "Bu zat zihinsel olarak karanlıkta kalmış durumda. Yanındaki kendi danışmanları da Bay Kemal’i ciddi manada aldatıyorlar," değerlendirmesinde bulundu.

GİRİŞ 30.04.2022 14:32 GÜNCELLEME 30.04.2022 14:48
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta aralarında Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ın da olduğu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun elektrik eylemi konusunda da değerlendirmelerde bulunana Erdoğan, "Önce bu zihinsel karanlıktan kendisinin aydınlığa çıkması lazım." dedi.

SORU: Kılıçdaroğlu en son ‘Adalet için karanlıktayım’ eylemi başlattı. Faturasını ödemediği için elektriği kapatıldı. Herhangi bir protesto çağrısında, eylem çağrısında kendi seçmenini ikna ettiğini, konsolide ettiğini düşünüyor musunuz? Elektrikleri geldi ama kendisi bir aydınlanma yaşadı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'de terörist istihdam edilmesine tepkiCumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'de terörist istihdam edilmesine tepki

'ZİHİNSEL OLARAK KARANLIKTA KALMIŞ DURUMDA'

Bu zat zihinsel olarak karanlıkta kalmış durumda. Önce bu zihinsel karanlıktan kendisinin aydınlığa çıkması lazım. Güya elektriğinin kesik olduğunu iddia ettiği bir eve gidip yine milleti aldatmaya kalktı. Oysa artık günümüzde evlere verilen elektrikler ve sayaçlar yapılanları, yalan yanlış operasyonları tespit etmemekten beri değil. Yani nerede elektrik var, nerede yok, bunların hepsini artık elektrik sayaçlarıyla zaten tespit ediyorlar. Nitekim o evde de elektriğin olduğu tespit edilmiş durumda, biliniyor. Ama Bay Kemal, maalesef bu olayın da farkında değil. Yani gittiği evin elektriği var mı yok mu bundan haberi yok. Ne yaptığının da farkında değil. Yanındaki kendi danışmanları da Bay Kemal’i ciddi manada aldatıyorlar, o da oyunlara çok rahat geliyor. Çünkü kendisinin ufku yok. Bu ufuk karanlık. Onun için onu aydınlatmaya büyük ihtiyaç var.

Başkan Erdoğan'ın kaldığı odadaki 1453 detayı dikkat çekti! Başkan Erdoğan'ın kaldığı odadaki 1453 detayı dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Enflasyon ve rezerv mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Enflasyon ve rezerv mesajı

YORUMLAR 25
  • Vicdanlı bey 1 yıl önce Şikayet Et
    kk nin danışmanları fetöcü bence. ekrem e çalışıyorlar. zavallı kılıçtaroğlu. baykal gibi şutlanacak galiba. etme komşuna gelir başına!
    Cevapla
  • Kemal UÇAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Karanlık partisi kurar Yakında
    Cevapla
  • Ertan sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    Zihinsel olarak karanlıkta olanın zihni vardır.....ama burda zihin falanda göremiyorum....yok yok. hiç ama hiç yok yeminederim hiçbirşey yok yaaaaaa....rabbim korusun.....
    Cevapla
  • zafer42 1 yıl önce Şikayet Et
    bu Adamin hayati zaten karanlik
    Cevapla
  • Word 1 yıl önce Şikayet Et
    Kandırıldım milletim affetsinmi diyor acaba Kemal bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!