Erdoğan'ın açıklaması sonrası tutuştular: HDP'den muhalefete çağrı!

Terör örgütü PKK/YPG'nin siyasi kolu gibi hareketen HDP, Başkan Erdoğan tarafından duyurulan ve Suriye'nin kuzeyine yapılması planlanan harekat öncesi adeta tutuşmuş durumda.

Erdoğan'ın açıklaması sonrası tutuştular: HDP'den muhalefete çağrı!
Erdoğan'ın açıklaması sonrası tutuştular: HDP'den muhalefete çağrı!
GİRİŞ 25.05.2022 12:11 GÜNCELLEME 25.05.2022 12:12
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Suriye'nin kuzeyine yapılması planlanan sınır ötesi harekat ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

Dünyada sayılı ülkede var, 12 ilimiz de tespit edildi: Grafite talep patlaması olacak!Dünyada sayılı ülkede var, 12 ilimiz de tespit edildi: Grafite talep patlaması olacak!

Erdoğan'ın Miçotakis restinin sebebi: ABD eğer bunu feda ederse...Erdoğan'ın Miçotakis restinin sebebi: ABD eğer bunu feda ederse...

SANCAR'DAN CHP VE DİĞER YOL ARKADAŞLARINA ÇAĞRI

Türkiye'nin sınır güvenliği için yapacağı harekata karşı çıkan HDP'li Sancar, birlikte yol yürüdüğü muhalefete de çağrıda bulunarak 'Harekata karşı durun' mesajını verdi.

Terör örgütü PKK/YPG ile organik bağ kurup, siyasi kolu gibi hareket eden HDP'nin teröristlere yönelik yapılacak operasyona karşı çıkması tepkiyle karşılanırken, Mithat Sancar'ın sitemli bir tavırla muhalefete yaptığı "Harekata karşı durun" çağrısına CHP'nin ve diğer yol arkadaşlarının ne tepki vereceği mesak konusu oldu.

Ayasofya'daki görüntüyle ilgili gerçek ortaya çıktı: Hristiyan turist çıktılar!Ayasofya'daki görüntüyle ilgili gerçek ortaya çıktı: Hristiyan turist çıktılar!

Kanser tedavisinde bir ilk: Kanserli hücreler için üretilen virüs insanda denendi!Kanser tedavisinde bir ilk: Kanserli hücreler için üretilen virüs insanda denendi!

Yunanistan 2029’a kadar F-35 alamayacak!Yunanistan 2029’a kadar F-35 alamayacak!

BAŞKAN ERDOĞAN HAREKATIN SİNYALİNİ VERDİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Suriye'nin kuzeyine yeni bir sınır ötesi operasyonun sinyalini vermişti.

Perşembe günü yapılacak olan Milli Güvenlik Kurulu'nu işaret eden Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, istihbaratımız, emniyet güçlerimiz hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz bu operasyonlar inşallah başlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası gözler MGK'dan çıkacak karara çevrildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz turkiye kurt vatandaşı olarak nasıl azeri soydaşlarımıza sahip çıktıysak aynı şekilde esat zulmunde kendini koriyan suriye kurtlerinede sahip çıkmasısını istiyorum oda bizim soydaşımız dır operasyon savaş istemiyoruz diaalok yoluyla var olan sorunlar çözulsun bizimde sesimiz duyulsun başkan erdoğona her kurdun talebi ve isteyidir
    Cevapla
  • Fetti 1 yıl önce Şikayet Et
    Her kürt deme ağzını topla. Yüzde doksanı hain ermeni olan bir taifeyi övme. O pkk yıllardır ve halen müslüman kürtlere zulüm etmekte, zorla çocuk kaçırmakta, tecavüz etmekte bunlara. Övüyorsan bunlardansın ve o vakit geberrrr
    Cevapla
  • EvladıFatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kefere kürt yoktur. Kürtler iyi dindardırlar. Bunlar sünnetsiz Amerikan uşakları. Ve Türkiyemize saldırılarını ısrarla sürdüren hainler. Bunları çok seven çıksın dağlara diyeceğim de dağlar da temizlendi ve ümmedi Muhammedinin sancağı olan Türkiye bayrağı altındalar hepsi. Belki turist olarak halep tarafına geçip ateist pkk saflarına katılabilirsin ya da Yunanistana. Ama illa karşılaşırsın eninde sonunda müslüman Türkiyenin mehmetçikleri ile. Çok istersen olur ne diyeyim. Allah bildiği gibi yapsın inşallah
    Cevapla
  • E. T 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğuda, doğu anadoluda, ırakta, suriyede şu an ve yüzyıllardır yaşayan 40 milyon TÜRKMEN soydaşımızı neden sormazssın konuşmazssın? Yüz yıldır asimile edemediniz değilmi onları? Onlarda uyandılar artık yıllardır adları farklı farklı anılıyordu içimizdeki cahiller şaşkınlar bu gerçekleri bilmiyordu görmüyordu ama bitti artık. TÜRKMEN soydaşlarımız tüm o bölgelerde çoğunluktadır. Bunu iyi belleyin.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi adamlar orda zalimlik yapıyor milleti evinde ediyor zorla çocuklari analarindan ayırıyor Amerika'nın isteği üzerine herturlu pisliği yapıyor zalim kim olursa olsun Allah onu daima helak etsin
    Cevapla
  • Paşalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İsveçe finlandiyaya kızıyoruz da bizim içimizdekiler ne olucak esas onlar problem
    Cevapla
  • Fethi 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu süregelen 3. Dünya savaşı bittiğinde herkes müslüman Türkiyeli olacak inşaallah
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber. Allahu Ekber. Ordumuz olsun daim Muzaffer.
    Cevapla
  • Sevtap 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen terörist ve terör yandaşları için idam gelsin lütfen. Artık İyice haddi aşıyorlar. Hele teskere operasyonlara muhalefet karşı gelirse virüs vücuda yayılmış demektir temizlenmesi gerek tir. Vatan hainliğinin tek cezası idamdır nokta.
    Cevapla
  • ALPASLAN. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye idam lazım başka yolu yok hem benim meclisimden pkk progandası yapacaksın hem de maaş alacaksın yok böyle bir dünya lağım fareleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!