Abdülhamid hakkındaki sözlerini yineleyen Akşener'den Erdoğan'a çirkin benzetme!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Sultan Abdülhamid Han hakkındaki tepki çeken sözlerini tekrar etti. Akşener ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çirkin bir benzetme yaptı.

GİRİŞ 25.05.2022 10:53 GÜNCELLEME 25.05.2022 11:35
Bu Habere 430 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Abdülhamid Han hakkındaki sözleri tepki çekmeye devam eden Akşener, aynı ifadeleri yine kullandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

ABDÜLHAMİD'E HAKARET EDEN AKŞENER'DEN 'VEFA' DERSİ!

Atatürk'e edilen hakaretleri, anasına edilen hakaretleri ve onları Saray'da ağırlayan iradeyi yok saydık ama en azından Namık Kemal'i, Ziya Gökalp'i bilmen gerekir. Mehmet Akif'i, Fevzi Çakmak'ı hatırlaman gerekir. Ali Fuat Cebesoy'u, Rauf Orbay'ı unutmaman gerekir. 

Sen ve ortakların bilmezseniz, hatırlamazsanız hatta bir de üstüne hem de Meclis kürsüsünden çıkıp onlara kanı bozuklar derseniz bu sadece tutarsızlık olmaz en hafif ifadeyle vefasızlık, vicdansızlık, terbiyesizlik olur. 

'Abdülhamid'le Erdoğan'ı benzeten Akşener, baltayı ikinci kez taşa vurdu'"Abdülhamid'le Erdoğan'ı benzeten Akşener, baltayı ikinci kez taşa vurdu"

Türkiye yeni uyarmıştı! ABD'li Büyükelçi'den HDP ve İYİ Parti'ye ziyaretTürkiye yeni uyarmıştı! ABD'li Büyükelçi'den HDP ve İYİ Parti'ye ziyaret

Erdoğan'dan Meral Akşener'e Abdülhamid tepkisi: O 3 isimden neden ses çıkmıyor?Erdoğan'dan Meral Akşener'e Abdülhamid tepkisi: O 3 isimden neden ses çıkmıyor?

Sayın Erdoğan'da bunların hiçbirinin olmadığını biz zaten biliyoruz. Sayın Erdoğan için tarihimizin sadece kendi iktidarını korumak için değerli olduğunu biliyoruz. 

AKŞENER'DEN YİNE ÇİRKİN BENZETME

Tazmanya canavarı edasıyla attığı adımları gülerek izliyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki çok az kaldı. Haddi kim bilecekmiş, hududu kim görecekmiş hep birlikte şahit olacağız. Sayın Erdoğan'ı şimdiden uyarıyorum: Bu saatten sonra milletim beni affetsinler tutmaz. Benden söylemesi: Yenilgiyi şimdiden sindirmeye başlasan iyi edersin. 

İstibdada dur demeye devam edeceğiz. Yeter, söz milletindir diyeceğiz. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet diyeceğiz. Adalet diyeceğiz. 

 

'Abdülhamid'le Erdoğan'ı benzeten Akşener, baltayı ikinci kez taşa vurdu'"Abdülhamid'le Erdoğan'ı benzeten Akşener, baltayı ikinci kez taşa vurdu"

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 430
  • mustafa erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek oluyorki marul hanım ümidini yitirmiş inşaalah tokat yiyeceği içine doğmuşki şimdiden az kaldı diyor. 15 temmuzdan öncede böyle konuşuyordu avucunu yaladı. cennet mekan Abdulhamit han a hakaret ederek te acaba kendinin krıpto ermeni olduğunumu? ima ediyor acaba...
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    ben de kendisini emanuel karasuya veya ibrahim temoya benzetiyorum.bunun peşinden gidenlere gerçekten acıyorum yanlış yerdesiniz.
    Cevapla
  • Vatandaş38 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaratıklara küfür etsek küfre yazık, etmesek kendime yediremiyorum Allah her kim atama hakaret ederse onu sürüm sürüm süründürsün
    Cevapla
  • Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayağı daraldı. İçinin kurdu rahat bırakmıyor.
    Cevapla
  • hsn 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamit i Kim sevmez : rum, ermeni, yunan ......gibi müslüman türk düşmanları. Ve osmanlı birilerini neden sürgün eder, her halde vatan Millet sevdalısı olduğu için değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!