Mustafa Varank'tan Ümit Özdağ'a sert tepki: Yalanını itiraf et!

Ümit Özdağ'ın Bakan Varank'a yönelik "İki yeğenini kamuda üst bir pozisyona yerleştirdi" sözleri ile sosyal medyada başlayan tartışma devam ediyor. Varank, Özdağ'a sert tepki göstererek, "Yalanını ya ispat et, ya da itiraf et." dedi.

Mustafa Varank'tan Ümit Özdağ'a sert tepki: Yalanını itiraf et!
Mustafa Varank'tan Ümit Özdağ'a sert tepki: Yalanını itiraf et!
GİRİŞ 01.08.2022 14:05 GÜNCELLEME 01.08.2022 14:05
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a yönelik "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" sözlerine Bakan Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti.

Bakan Varank paylaşımında Özdağ'ın iddialarının yalan olduğunu belirterek "Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok." ifadelerini kullanmıştı. Son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ için suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

"KIVIRMAYI BIRAK!"

Bakan Varank, bugün sosyal medya hesabından tekrar tepki göstererek, "Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu. 2 yeğenimi kamuda 20 yılda gelinebilecek üst düzey görevlere getirdiğim, adli olaylara karışınca yerlerini değiştirdiğim YALANINI ya ispat et, ya da YALANINI itiraf et. Yoksa her gün, senin nasıl bir karakter yoksunu olduğunu yazmaya devam edeceğim." paylaşımında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 106
  • Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit beye habire hümanist değil, ırkçı gibi laflar ediliyor. Bunlar Atatürk’ün döneminde olsalardı acaba Atatürk ve komutanlarına ne derlerdi? Bir Türk subayının kafasını kesen yobazlar nedeniyle tüm Menemen’i yakın diye emir vermişti. İnsancıl mı? Hayır ama gerekliydi
    Cevapla
  • Hızlı Gonzales 1 yıl önce Şikayet Et
    Bişey diyemezdik o dediğin zalim in döneminde kafalar kesilirdi.... Bakınız nutuk.... Biz karar aldık,sormuyoruz uyguluyoruz gerekirse kafalar kesilir..... Ne kadar cahilsin nerlerde geziyorsun hâlen Bu kadar imkân varken nasıl böyle cahil kalmayı becerebiliyorsunuz
    Cevapla
  • Muhlis EKİNCİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kubilayı şehid edenler müslüman (size göre yobaz) değillerdi.Tarihen sâbit ki o katiller afyonkeş sarhoşlardı.
    Cevapla
  • hallo 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman TC icinde habire fitne ve fesat cikaran MUHALIFLERIde yerle bir etmek gerekli degilmi? sonucta ISTIKLAL MAHKEMELERIde saatler icinde insanlari tikiyorlardi veya asiyorlardi... ;) AKPye HUMANISTLIK yakismiyor :)
    Cevapla
  • Birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Haysiyet yoksunu, onun bunun kuklası zavallı bur şahsiyet...
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye ki.Adam yanlış bir şey yapmıyor ki.Adı Ümit Özdağ Soy adı YALAN.Bu ismi hak etmesi için de bu yalanları söylemesi lazım.
    Cevapla
  • hatdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti ye saldırın talimatı alanlar çoğaldı
    Cevapla
  • emin emin 1 yıl önce Şikayet Et
    alah dusurmesin onlarin eline lafa bak ya ratik ne demek denlet yonetocisine saygılı ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde