Bakan Soylu'dan 2023 açıklaması: O akşam Erdoğan'ın önünde diz çökecekler

2023 seçimlerine ilişkin konuşan İçişleri Bakanı Soylu, Amerika'dan ve Avrupa'dan çelme takmaya çalışanlar olduğunu belirterek, "O akşam Tayyip Erdoğan'ın önünde diz çökecekler" dedi.

Bakan Soylu'dan 2023 açıklaması: O akşam Erdoğan'ın önünde diz çökecekler
Bakan Soylu'dan 2023 açıklaması: O akşam Erdoğan'ın önünde diz çökecekler
GİRİŞ 06.08.2022 20:19 GÜNCELLEME 06.08.2022 20:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'yı, DEAŞ'ı, FETÖ'yü, DHKP-C'yi de tuş ediyoruz. Gelecek nesillerimiz, gençlerimiz ve huzurlu bir Türkiye için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

İzmit Milli İrade Meydanı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Soylu, Kocaeli'de olmaktan onur duyduğunu söyledi.

"O AKŞAM ERDOĞAN'IN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKECEKLER"

Kocaelililere, "2023'e hazır mısınız?" diye soran Soylu, "Size şu kadarını söyleyeyim. Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin; 2023'te o seçimin akşamı, bugün Amerika'dan, Avrupa'dan Tayyip Erdoğan'a çelme takmaya çalışanlar, Allah biliyor ki içimizi, o akşam Tayyip Erdoğan'ın önünde diz çökecekler." diye konuştu.

Bakan Soylu, "Tayyip Erdoğan'ın hayali; bu ülkede iktidar olmak değildir sadece, şehir hastaneleri, bölünmüş yolları yapmak değildir sadece." diyerek, "Tayyip Erdoğan'ın hayali; İHA ve SİHA ile terörün beline darbe vurmak değildir sadece. Tayyip Erdoğan'ın bir hayali var; 2023 seçimini kazanmak değildir, 2123'ün Türkiye'sini kazanmaktır." ifadesini kullandı.

Gelecek 100 yılın altyapısını kurduklarını dile getiren Soylu, şunları kaydetti:

"Gıda krizi için, Ukrayna-Rusya savaşının durması için Tayyip Erdoğan'ın ayağına geldiler mi? Sevmeseler de geldiler mi? Bizim onların, Avrupa'nın, Amerika'nın sevgisine ihtiyacımız yok. Milletimizin sevgisine, gücüne ihtiyacımız var. PKK'yı, DEAŞ'ı, FETÖ'yü, DHKP-C'yi de tuş ediyoruz. Gelecek nesillerimiz, gençlerimiz ve huzurlu bir Türkiye için gece gündüz çalışıyoruz. 2023'e hazır mısınız? Sandıkları patlatmaya hazır mısınız? 2123'ün Türkiye'sini gelecek nesillerimize bırakmaya hazır mısınız?"

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH... Gümbür gümbür devam inşallah...
    Cevapla
  • Kanakcı Şükrü 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi iş yapanlardan Allah razı olsun
    Cevapla
  • Selim 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlara çamur atanlarar yazıklar olsun
    Cevapla
  • Tekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Diz çökme işi sana uyuyor soylu büyük yalanlarla bir yere varamazsın Türkiye nin gerçeği ortada ekonomi ve Türk parasının itibarı kalmadı halen seçim alacağınızı söylüyorsunuz.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tekin sen hangi ülke vatandaşısin acaba
    Cevapla
  • No name no face 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan , mide hırsızı sendeee!!! Bir vatanın olmadıktan sonra ne yaşarsan yaşa boşuna! Çarıksız,ekmeksiz bu vatan için savaşıp,şehit düşenler senin gibi düşünseydiler,bu gün sen de kalkıp bu cümleleri kurmazdın! Başka kucaklarda mutlu mesut zıplar dururdun!!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman ahir zamanda Allah yolunda kefenini giymiş ümmetein liderinin yanında saflarımızı sıklaştıralımki istediğimiz hayat düzenini nşa edelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir