HDP'den sürpriz İmamoğlu çıkışı!

HDP İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun olası Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin değerlendirmede bulundu. Encü, HDP'lilerin İmamoğlu'na oy vermeyeceğini dile getirdi.

HDP'den sürpriz İmamoğlu çıkışı!
HDP'den sürpriz İmamoğlu çıkışı!
GİRİŞ 19.09.2022 21:18 GÜNCELLEME 20.09.2022 19:25
Bu Habere 206 Yorum Yapılmış

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. HDP cephesinden konuyla ilgili son yapılan yorum ise çok konuşulacak cinsten oldu.

"İMAMOĞLU, HDP'DE KABUL GÖRMEZ"

Halkların Demokratik Partisi İstanbul İl Eş Başkanı Ferhat Encü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun muhalefetin ortak adayı olması halinde HDP seçmeni açısından kabul görmeyeceğini söyledi.

Gonca Tokyol'a konuşan Encü, " İmamoğlu gibi kendisini solcu olarak gösteren ama sağdan kopmayan, hangi siyasi görüşe sahip olduğu bile belli olmayan, bir yandan Deniz Gezmiş'i anan, diğer yandan Alpaslan Türkeş'i anan bir siyasi figür bizler açısından kabul görmez" ifadelerini kullandı.

"AKŞENER VE YAVAŞ DA KRİTERLERE UYGUN DEĞİL"

"Eğer muhalefet bu seçimleri kazanmak istiyorsa toplumun her yanını kapsayan, onların sorunlarını çözeceğini açıkça beyan eden birini aday göstermeli" diyen Encü, Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ın bu kriterlere geçmişteki söylemleri nedeniyle uymadığını öne sürdü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 206
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Öz abiniz pkk ne derse o
    Cevapla
  • BİR DOST 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne istediniz de vermedi, İstanbul'un ortasına PKK logosu cizmenize müsade etti, belediyeye PKK'lı doldurdu, sizin için eşşek gibi çalıştı, size inlerinizde bulup kanatlandiran reis gibi adam lazım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan hdpkk ne isterse verdi İstanbul da onlarca sene sonra otopark değnek çileri hortladı İBB nin tüm işletmeleri zarar ediyor içi boşaltıldı çoğunun başın da hdpkk lilar var 6 li masanın adayı İmamoğlu olacak muhtemelen
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen tiyatro var ortada belediyeciligi ortaya serilecek balonu patlayacak o yüzden söylenmiyor kesin aday o Karşi taraf uyanana kadar halki ikna edene kadar sandik ortaya gelmiş olur.
    Cevapla
  • Tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    İsparkı verdi ya. Nasıl kabul etmiyorsunuz. Ayak oyunları yapmayın yemeyiz. Reis hariç hepsini desteklersiniz siz
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd ne derse o yoksa bitirirler partiyi kuzey iraki vs yi
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp oynuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!