Bülent Turan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısında bulundu.

GİRİŞ 25.09.2022 16:54 GÜNCELLEME 26.09.2022 10:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu millet Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Altılı masa Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Ama biz, onunla beraberiz. Aday ol kardeşim. Gel, hodri meydan, aday ol. Bu milletin irfanında, vicdanında, izanında karşılığı olmadığını bütün dünya görsün." dedi.

Turan, Çanakkale'deki çalışma ofisinde gazetecilerle bir araya geldi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "altılı masa"dan adaylık onayı almaması nedeniyle gerilmeye başladığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de siyasi destek bulamadığını ifade eden Turan, şunları kaydetti:

"Bugün gördük ki Kemal Kılıçdaroğlu, kendi partililerine büyük bir heyecanla 'yanımda mısınız, değil misiniz' demiş? Aday olma ihtimali azaldıkça, toplumda karşılık bulmadıkça, altılı masada onay almadıkça gerilmeye başladı, saçmalamaya başladı. Bir insan kendi ekibine, kendi partisine yanımda mısınız der mi? 11 yıldan beri genel başkansın, yanında olmayanla ne işin var? Sana güvenmeyenle ne işin var? Seninle yürümeyenle ne işin var? Bir insan ekibine benimle misiniz der mi?"

"O kadar polemiklerin, oyunların, siyasi ahlaksızlıkların partisi haline geldiler ki, yapılan siyasi yanlışlarla, ahlaki sorunlarla, tartışmalarla gündeme geldiler ki artık genel başkan ekibine benimle misin, değil misin diyor" değerlendirmesinde bulunan Bülent Turan, "Bir daha söylüyorum, bu millet Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Altılı masa Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Ama biz, onunla beraberiz. Aday ol kardeşim. Gel, hodri meydan, aday ol. Bu milletin irfanında, vicdanında, izanında karşılığı olmadığını bütün dünya görsün." diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • numan 1 yıl önce Şikayet Et
    işin asıl garibi bu 6'lı masa iktidar olursa memleketin ve milletin başına gelecekleri göremeyecek kadar kin ve haset gözlerini kör etmiş neredeyse milletin yarısını teşkil eden bir kalabalık var. bazı saflar zannediyor ki onlar gelirse her şey aynı şekilde devam edecek. halbuki bugün ekonominin çarkları dönüyorsa bunun arkasında hükümetin özverili çalışması var. yatırımlar durduğu veya yavaşladığı anda geriye doğru çarpan etkili işsizlik ve ekonomik kriz büyüyecek. temel atmama töreni yapan zihniyet İstanbul'u ne hale getirdi. İktidarın yatırımları sayesinde bunu İstanbullu tam hissedemedi. ama bu zihniyet iktidar olduğunda bunu herkes iliklerine kadar hissedecek.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Sence şimdi ki ekonominin çarkları güllük gülüstanlık dönüyor ise, NAS'a rağmen KKMHesabında kaç paran var diye sorarım ve ya tuzun oldukça kuru.....
    Cevapla
  • Türk Genç 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal k.oğlu kendi partisinden destek istiyor NE ACINACAK BİR DURUM. YANIMDA OLUN DESTEK OLUN DİYE KONUŞMA YAPAN GENEL BAŞKANDAN LİDER OLUR MU? BUNDAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAZ. kemal k.oğluda bunun farkında o yüzden BEN ADAYIM DİYEMİYOR DİYEMEZ ONDA O CESAT YOK.
    Cevapla
  • HHH 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin K.K aday olmalı hakkıdır ama partili cumhur başkanı olmaz diyende kendisi bu işin altından nasıl çıkacak bakalım.
    Cevapla
  • Karun 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn.vekil.Bahsettigin kişi ulusal ve uluslararası bir komedi malzemesi. Biliyorki kendi ailesinden bile oy alamayacak. Esas buna yol vermeye ve oy vermeye çalışan CEHAPE kavmine biseyler demelisiniz. Bu kavim değil kımıl, o makama tuvalet ibrigi koysan verecek kadar alkolik. Bu kavmin Saman talebine lütfen bir sınırlama getiriniz.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent abi, kuru ağaçları düdük çıkmaz.bu 6+2 dende bir halt olmaz. Rabbim bu boş beleş ihanet çetesinin hala peşinden gidenlere, akıl fikir feraset versin. AMİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor