CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: Partimizin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba "Örgütümüzün, partimizin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur ama 6'lı masanın da iradesine saygılı olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz." dedi.

GİRİŞ 30.10.2022 08:59 GÜNCELLEME 30.10.2022 13:26
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Partisinin Trabzon İl Başkanlığında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ağbaba gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ağbaba, "6'lı masada Cumhurbaşkanı adayı konusunda bir tartışma var. Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa seçimi kazanabilir mi?" şeklindeki soru üzerine, şunları kaydetti:

"6'lı masada bir adaylık tartışması yok. Hayır, o gündeme gelmedi. 6'lı masa Türkiye'yi bu kötü yönetimden nasıl kurtarır onu konuşuyor, parlamenter demokrasiye nasıl geçer onu konuşuyor. Türkiye'nin koşullarını hep beraber görüyoruz. Türkiye'nin yaşamış olduğu hem ekonomik kriz hem siyasi kriz hem ahlaki krizi hep beraber görüyoruz. Ülkenin hem ekonomik olarak durumu kötü, hem siyaseten kötü hem de ahlak olarak, sosyal olarak kötü. Bir taraftan mülteci krizi var, kaç yıl daha bizi yorar onu bilmiyoruz, diğer taraftan müthiş bir çöküntü var."

"BİZ İLK TURDA SEÇİMİ ALACAĞIMIZA INANIYORUZ"

Ağbaba, "Dolayısıyla 6'lı masa bir aday çıkararak seçimlerde Türkiye'yi yönetmeye adaydır ve yönetecektir. Kemal Kılıçdaroğlu hem 6'lı masanın kurulmasında hem bugün hep birlikte geleceğe umutla bakmamız konusunda emeği olan biridir. Örgütümüzün, partimizin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur ama 6'lı masanın da iradesine saygılı olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Biz ilk turda seçimi alacağımıza inanıyoruz, aday Kemal Kılıçdaroğlu olursa daha rahat alacağımızı görüyoruz, inanıyoruz." ifadesini kullandı.

 
KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Kriminal 1 yıl önce Şikayet Et
    Şşiiittt Veli Uykunu Rüyanı Bölüyorum Ama Hadi Kalk İşe Gideceksin... :))
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha ham hayal hoş düş görününüz sayın Ağbaba !..
    Cevapla
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Dağılmaya mahkumsunuz.
    Cevapla
  • Lolo 1 yıl önce Şikayet Et
    KK sağdan bir tane oy alamaz haberiniz olsun. Seçimi falan da kazanamaz şapşikler:)
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar masaya mesaj veriyorlar hdpkk kemal den baskasini istemiyor kemal in son sansi kemal i aday gosterin yoksa kemal chp nin basinda kalamiyacak demek istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı