CHP'li Ataşehir Belediyesi hakkında soruşturma başlatıldı

Ataşehir Belediyesi'nde yaşanan rüşvet skandalının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Skandal görüntülerin ardından CHP'li belediye hakkında soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 11.11.2022 14:15 GÜNCELLEME 11.11.2022 14:41
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Ataşehir Belediyesi i Ruhsat ve Denetim Müdürü S.Ö.'nün rüşvet aldığı iddia edilen görüntülerin ardından görevden alınmıştı. İçişleri Bakanlığı skandal görüntülerin ardından CHP'li belediye hakkında soruşturma başlattı.

İçişleri Bakanlığı'nca Ataşehir Belediyesi'nde soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre İçişleri Bakanlığı'nca, Ataşehir Belediyesi'nde, 4483 Sayılı Yasa gereğince ön inceleme, 3628 Sayılı Kanun gereğince de soruşturma başlatıldı.

GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

AA'da yer alan habere göre soruşturma nedeniyle eski Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdür Vekili Servet Ön, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca görevinden uzaklaştırıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ataşehir Belediyesi, dün yaptığı açıklamada, bir kurum çalışanının rüşvet aldığı anlara ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin, Teftiş Kurulu Müdürlüğünce inceleme-soruşturma başlatıldığını ve görevine son verildiğini açıklamıştı.

Belediyenin başvurusu üzerine, konu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca da çok yönlü soruşturma başlatılmıştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    chp pkk yapr ise normal ne olacak yapti ise zaten halk da para cok almis ne ønemi var derler konu kapanir gandi ise bunlara sesini bile cikaramaz parti adima konusan koca adam kem kum der tuzak der zorla vermisler der konu kapansin der
    Cevapla
  • Kantura 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP'li belediyeler rüşvetin destanını yazıyor.
    Cevapla
  • karatar 1 yıl önce Şikayet Et
    heykel adı altında çaldıkları paranın haddi hesabı yok. talancı bunlar.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Evetttt.. Bir chp klasiği daha.. Bu chphdp bildiğin bu ülkenin. Başına koparmak için gelmiş..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Cevap ver kk neredesin bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik