Necmettin Erbakan'ın kurduğu TV5'e Fatih Erbakan’dan FETÖ’cü Hakan Şükür tepkisi!

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, FETÖ'cü Hakan Şükür’ün TV 5’e çıkarılmasına sert tepki gösterek, "TV5 ekranları Canan Kaftancıoğlu’na açık, CHP’lilere açık, HDP’lilere açık, Fetöcülere açık bir tek Yeniden Refah Partisi’ne kapalı" dedi.

Necmettin Erbakan'ın kurduğu TV5'e Fatih Erbakan’dan FETÖ’cü Hakan Şükür tepkisi!
Necmettin Erbakan'ın kurduğu TV5'e Fatih Erbakan’dan FETÖ’cü Hakan Şükür tepkisi!
GİRİŞ 12.11.2022 15:40 GÜNCELLEME 12.11.2022 15:55

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 6 Kasım’da 65 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdikleri partisinin 2. Olağan Büyük Kongresi sonrası ilk kez çıktığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

TÜRK SİYASİ TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

65 bin kişiyle gerçekleştirdikleri 2. Büyük Kongre ile Türk siyasi tarihinde görülmemiş bir olayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Erbakan, “Plakaları alınmış 1128 otobüs ve 1400’e yakın binek aracın katılımıyla muazzam bir kongre oldu. Bizim tespit etmediğim araçlarla gelenler de var. 65 binin üzerinde olduğu çok belli. Polis, 10 bine yakın insanı da Gençlik Parkı'na yönlendirdi. Türk siyasi tarihinde bir ilk. Kendi rekorumuzu kırdık” ifadelerini kullandı.

"TV 5 BİR TEK YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE KAPALI"

TV5 ekranları Canan Kaftancıoğlu’na açık, CHP’lilere açık, HDP’lilere açık, Fetöcülere açık bir tek Yeniden Refah Partisi’ne kapalı. Bunu izleyicilerinin, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Milli Görüş’ün desteğiyle kurulmuş bir kanal ama şu an bu çizgiden çok uzak. Diyecek bir şey yok, hepimizin katkısı var kurulmasında ama geldikleri noktada tasvip etmiyoruz. "

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Murat Kahraman 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet, TV5 ekranları Canan Kaftancıoğlu’na açık, CHP’lilere açık, HDP’lilere açık, Fetöcülere açık bir tek Yeniden Refah Partisi’ne kapalı! Neden? Çünkü artık Saadet partisi ve tv5'in Erbakan Hocayla alakası kalmamıştır da ondan! Umarım kafasını hâlâ kumdan çıkaramayanlar da bu işi tez zamanda anlar!
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masa başvurun onaylansın, sen de girersin tv5 e merak etme
    Cevapla
  • İlkOsmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlarla ittifak yok O kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 2 şirkete kayyum: Futbolda bahis ve şike operasyonu
İran'a karşı sosyal medyada savaş başladı: Propaganda amaçlı yüzlerce X hesabı açıldı!