İYİ Parti İBB Meclis Üyesi'nin aracına silahlı saldırı

İYİ Parti İBB Belediye Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın aracına Halkalı'da silahlı saldırı yapıldı. Kıdık, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

 İYİ Parti İBB Meclis Üyesi'nin aracına silahlı saldırı
İYİ Parti İBB Meclis Üyesi'nin aracına silahlı saldırı
GİRİŞ 16.11.2022 20:15 GÜNCELLEME 16.11.2022 23:39
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Meclis Üyesi ve Grup Sekreteri Ali Kıdık'ın aracına Halkalı'da mermi isabet etti.

Alınan bilgiye göre, Halkalı'da seyir halinde olan meclis üyesi Ali Kıdık'ın aracının kapısına mermi isabet ederken, Kıdık olayı yara almadan atlattı.

Bölgede ve araçta inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

 

İYİ PARTİLİ ÖZKAN'DAN AÇIKLAMA

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın saldırıya uğradığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özkan, "Saldırgan olay yerinden kaçarken aracın ön kapısına isabet eden kurşun Ali Bey'e isabet etmedi. Son dönemde benzer tehditler maalesef bana da yapılıyor" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 25
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bir yerde yanlış mı yaşıyorsunuz acaba. Milletin sinir uçlarıyla oynamak gibi. Milliyetçi gözüküp teröre destek olanlar. Yürüyün len size oy not yok.
    Cevapla
  • Cumhur 1 yıl önce Şikayet Et
    İhaleyi paylasaMamışlardır. Bu partinin genetiği böyle .
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerinin uçuz tiyatrolarından biri işte kaale almamak lazım.
    Cevapla
  • Kızıl elma 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri yapmıştır yani klasik tiyatro 15 temuz hain girişimden sonra karadenizin bir bölgesinde de aynı tiyatro sergilenmişti birilerine tererüstler çapraz ateş açmıştı ne hikmetse sıyrık almadan kurtulmuştu sizin ucuz tiyatrolarınıza inan mıyoruz artık hadi başka kapıya
    Cevapla
  • Okuyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Sebebi hangi ihale acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı