HDP'li Semra Güzel'in vekilliği düşürüldü

Son dakika haberi: TBMM Karma Komisyonu, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in "devamsızlık" nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin raporu kabul ederek, Genel Kurula sevk etti.

GİRİŞ 17.11.2022 16:31 GÜNCELLEME 17.11.2022 17:08
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyon, Hazırlık Komisyonunun, Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşmesini gerektirecek sayıda Genel Kurul toplantılarına katılmadığına yönelik tespitini içeren raporunu görüştü.

Karma Komisyon, Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in; 2022 yılında 5'i haziran ayında olmak üzere Genel Kurul'un 6 birleşimine özürsüz veya izinsiz katılmaması sebebiyle Anayasa’nın 84’üncü maddesi doğrultusunda milletvekilliğinin düşürülmesine oy çokluğu ile karar vererek, Genel Kurula sevk etti.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 136
  • milli adam 1 yıl önce Şikayet Et
    bize yakışmıyor terorden vekilliği düşmedi de devamsızlıktan düştü :(
    Cevapla
  • Muslim Brothers 1 yıl önce Şikayet Et
    verilen tüm maaşlar geri alınsın. donuna kadar herşeyine el koyun.
    Cevapla
  • M fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir de vatana ihanetten hapsedilmesi ve tüm mal varlığına el konulması gerekmez mi.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kellesini de düşürün tam olsun bu iş
    Cevapla
  • tek 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yetki meclisden alinacak bir yil dosya mi gezer dosya gezer iken nerde ise kaciyor ise suc var ise direk yargi bakacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü