Kimler kimlerle beraber... İyi Parti'den HDP/PKK'lı Semra Güzel protestosu!

PKK'lı terörist Volkan Bora ile sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıkınca yurt dışına kaçmaya çalışan ve yakalanarak tutuklanan HDP'li Semra Güzel'in vekilliğinin düşürülmesine ilişkin oylamaya İyi Parti katılmadı.

Kimler kimlerle beraber... İyi Parti'den HDP/PKK'lı Semra Güzel protestosu!
Kimler kimlerle beraber... İyi Parti'den HDP/PKK'lı Semra Güzel protestosu!
GİRİŞ 18.11.2022 14:20 GÜNCELLEME 18.11.2022 14:52
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

Altılı Masa'da HDP ile gizli ortaklık kurduğu ifade edilen İyi Parti'den tepki toplayan bir siyasi hamle geldi. Daha önce PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ortak anayasa toplantısında buluşan, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez-Amor'un daveti üzerine Brüksel'de HDP ile aynı masaya oturan İyi Parti şimdi de PKK'lı teröristle ilişkisi çıkan HDP'li milletvekili lehine tutum sergiledi.

'EVET' DİYEMEDİLER

Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda yer alan Volkan Bora isimli teröristle sarmaş dolaş fotoğrafları basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesine İyi Parti'den protesto geldi. TBMM Karma Komisyonu'nda HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin raporun oylamasına İyi Parti katılmadı. 

İyi Parti'nin katılmadığı TBMM Karma Komisyonu, HDP'li Güzel'in "devamsızlık" nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin raporu kabul ederek, Genel Kurul'a sevk etti.

KİMLER KİMLERLE BERABER

İyi Parti'nin tavrına tepki gösteren AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Muhammed Fatih Toprak, "Kimler kimlerle beraber" tepkisini gösterdi.

Toprak şu ifadeleri kullandı:

"TBMM Karma Komisyonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin raporun oylamasına #İYİParti  katılmayarak terör sevici Semra Güzel’in milletvekilliğinin düşürülmesini PROTESTO etti.

Kimler kimlerle beraber?"

15 YILLA YARGILANIYOR

Dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra yurt dışına kaçmaya çalışırken 2 Eylül'de yakalanan Semra Güzel'in "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapsi isteniyor.

Semra Güzel, Edirne'de sahte pasaport ve kızıla boyalı saçları ile yakalanmıştı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 162
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yetki meclisden alinacak yargi olacak ne istersen yap sonra ceza alma dosya meclis de bir yil gezer o arada kacan kacana onun icin bu yetki yargi olacak vekil olsa bile hainlik yapan direk yargilama olacak hic bir vekil yargidan ustun olamaz
    Cevapla
  • halıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    gargamele benziyor
    Cevapla
  • Kantura 1 yıl önce Şikayet Et
    İkiyüzlü ipliler.
    Cevapla
  • YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehidin bacısına küfreden sapkın bir İP'linin HDPKK destekçisi olmasında, kendi içinde daha tutarlı ne olabilir ki?
    Cevapla
  • Türk genci 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyemezler. Sorarsanız millete iyi parti MHP bin yerine kurulmuştu falanda filanda. Bunlar Türkiye haini uyan Türkiye. .bunların derdi yıkmak . Türkiye için çalışan iktidara destek çıkar. Bunlar mason. Bunlar Türkiye'deki piyonlar. . Hala MHP yi kotuleyip iyi partiyi savunanlar var. Al sana iyi parti. Teröristin vekilliğinin düşmesine oy vermiyor. Gözlerinizi açın . Bu PKK çatısı altındaki kişiler bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…