Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun "vizyon" açıklamasından memnuniyet duyduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "vizyon" açıklayacağını söylemesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Erdoğan, muhalefet partilerine de dikkati çeken bir çağrı yaptı.

Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun "vizyon" açıklamasından memnuniyet duyduk
Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun "vizyon" açıklamasından memnuniyet duyduk
GİRİŞ 23.11.2022 12:57 GÜNCELLEME 23.11.2022 14:20
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son iddialarına ve söylemlerine tepki gösterdi. Erdoğan ayrıca muhalefet partilerine de dikkati çeken bir çağrı yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Bu zatın öncelikle ülkenin en büyük ikinci partisinin başında olmasının getirdiği sorumluluk bir yana, herhangi bir vatandaş olarak göstermesi gereken asgari hassasiyetin farkına varması gerekiyor. Madem sorumluluktan söz ediyoruz öyleyse kendi devletini, bütçesini uyuşturucu parasıyla finanse etmekle suçlayan haysiyet fukarası, sorumluluk lafını ağzına alacak en son kişidir. Kendi devletinin borsasının yükselişi üzerinden hançerlemeyi siyaset sanan bir sefil, sorumluluk ifadesinin yanına yaklaşamaz. Kendi devletini, ülkesini mafyaya teslim etmekle itham eden bir zavallı, sorumluluk kavramının yanından bile geçemez.

Teröriste terörist, terör örgütüne terör örgütü deme cesareti olmayan, terör örgütü güdümündeki partiyi ülke yönetimine ortak etmeye çalışan bir namert, sorumluluktan söz edemez. 

Bu zatın, ilk kez vizyon açıklamasını duymaktan memnuniyet duyduk. Bizim asıl tartılmak istediğimiz kantar işte burasıdır. Muhalefetle polemik siyasetinde değil, eser ve hizmet siyasetinde yarışmak istiyoruz. 

"2023'Ü DEMOKRASİ ŞÖLENİNE ÇEVİRELİM"

Eğer kendileri siyaseti barış içinde yapmak istiyorsa, Cumhur İttifakı adına söz veriyorum: Kendilerinin hiçbir eksiklerini yüzlerine vurmayacağız. Hiçbir zayıflıklarının üzerine gitmeyeceğiz. Hiçbir gaflarıyla dalga geçmeyeceğiz. Çünkü Türkiye eski devir kalıntısı siyaset tarzından artık çok yorulmuştur.

Muhalefet liderleri de aynı delikanlılığı gösterebilecekse, buyurun 2023'ü demokrasi şölenine çevirelim. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin hayati yalan.vizyon kim bunlar kim.yazar jony amca onalara birsey bunlarda okur. Hucre lazim.vizyon yazmak icin
    Cevapla
  • ADEM AKYOL 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis in çağrı yaptığı bu Milletin evlatlarımı ,yoksa düşman devletlerin sözcüleri mi ? Bu vatanın zıddında tutum sergiliyorlar. PKKYPG ye terör diyemeyen kişilerden Türk devletine fayda gelir mi. Boş ver Reis. Bunlar muhalefet olup devletin paralarını yemenin derdinde. Reis sen yoluna devam , bizlerde sana oy vererek desteğe devam . Vesselam.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    az bile saymışsın reisim. doğru söze ne denir.
    Cevapla
  • şekerli 1 yıl önce Şikayet Et
    abd nin kurduğu besleme masasından beslene zavallıların PKK ve FETÖ terör örgütlenin dakdirleirne şayan olanların bu devlete bu millete bu vatana katacağı olumlu çöp kadar bir değer yok. bunlar efendileirne abd ye teröre bağlı laf etmekten öte yıkımdan öte ihaneten öte bir halt yapamazlar bunu da yapıyorlar. bunların bu işgüzarlılarını farkdemeyenlere de yazık...
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 yıl önce Şikayet Et
    adamsin reis...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti