Altılı masada işler karışık! İYİ Parti Sözcüsünden muhalif seçmeni kızdıracak sözler

Altılı masa bileşeni benzemez partiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı uyum içinde mi? İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, muhalefetin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili altılı masada henüz bir isim konusunda değerlendirme yapılmadığını açıkladı.

Altılı masada işler karışık! İYİ Parti Sözcüsünden muhalif seçmeni kızdıracak sözler
Altılı masada işler karışık! İYİ Parti Sözcüsünden muhalif seçmeni kızdıracak sözler
GİRİŞ 25.11.2022 18:12 GÜNCELLEME 25.11.2022 18:16
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen parti sözcüsü Zorlu, yuvarlak masanın akıbetiyle ilgili açıklama yaptı.

ESKİ SİSTEME DÖNÜŞ ISRARI

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kürşad Zorlu, cumhurbaşkanı adaylığı hakkında gelen soru üzerine, "Bizim öncelikle ortaya koyduğumuz ve altılı masadaki tüm paydaşlarımızın da altına imzasını attığı şey 'güçlendirilmiş parlamenter sistem'. Öncelikle bizi ortaklaştıran yegane zemin bu sistemin değişikliğinin inşası ve buna milletimizin gerçekten inanmasıdır.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMADI

Altılı masa, bu sisteme ilişkin eğer bir anayasa değişikliği yapma çoğunluğu elde ederse o gün ivedilikle halkımızla paylaşacağımız maddeler değişikliğe sunulacak.

"LİDERLER ARASINDA MASADA HENÜZ BİR İSİM DEĞERLENDİRMESİ YAPILMIŞ DEĞİL"

Bununla ilgili alt komisyonlar kuruldu. Nihai olarak bu sistem değişikliğini ve yol haritasını uygulayabilecek, milletimize heyecan ve vizyon sunabilecek ve kazanabilecek bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesidir. Burada biz gerçekten 13'üncü cumhurbaşkanını seçtireceğimize inanıyoruz. Liderler arasında masada henüz bir isim konusunda değerlendirme yapılmış değil" sözlerini sarf etti.

'İmamoğlu alternatif yönetim oluşturdu, otelde görüşmeler yapıyor!''İmamoğlu alternatif yönetim oluşturdu, otelde görüşmeler yapıyor!'

CHP'li başkandan sürpriz çıkış: Kılıçdaroğlu olmazsa ben aday olmak isterimCHP'li başkandan sürpriz çıkış: Kılıçdaroğlu olmazsa ben aday olmak isterim

Muhalefette kazan kaynıyor! İşte Meral Akşener'in altılı masadaki göreviMuhalefette kazan kaynıyor! İşte Meral Akşener'in altılı masadaki görevi

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Müşavirl Unuttuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir aday acıklamak olurmu hepiniz iktidar olursanız anlaşın 10 gun başkanlık imece üsulü yada cumhurbaşkanlıgi odasina 6 masa birbirinizi üzmeyin. Eskiden bakanliklara müdürler görevden alınınca müşavir derler kızaga cekerlerler bir odada tek masa 15 sandalye olur sabah ilk gelen masada oturur wc ye bile gitmezdi. Kalkarsam masaya oturan olur diye kılıcdaroglu bilir bu formülde olur. Isim acıklamayın 6 masa deyin ilk gelen otursun başkan olsun
    Cevapla
  • heykeltraş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu altılı masa kabak tadı veriyor. seçim bir an evvel olsa da şunlardan kurtulsak. yeter artık bıktık yahu !
    Cevapla
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk ya bakanlık verecek kadar gözünüz dönmüş. hainler ile oturup kalkanlarda sonunda hain olur. yazıklar olsun senin adına yahu. gözünüzü oymak için bekleyen pkk ile aynı masada oturmak nasıl bir onursuzluk acaba.
    Cevapla
  • Başdaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Milleti oyalamağa devam ediyorlar. Tek başına iktidar olmayacakların masası, Parlamenter sistem, yani Bakanlıkların paylaşılması, devlet dairelerin bölüşülmesi, Meclisteki kavgalarla Milletvekillerinden seçmene selam gönderme devri yani. Ölme eşeğim ölme, Bahar gelecek tarlaya arpa ekilecek, yağmur yağarsa arpa sümbül verecek, olgunlaşınca harmanda dövülecek, arpa samandan ayrılacak, eşeğim, sana kısmet çıkacak, ölme eşeğim, sakın ölme.
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bu 6+2'lik güruha fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu