Mustafa Sarıgül'den sözleşmeli personel açıklaması

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 450 bin sözleşmeli personele kadro verildiğini belirterek, "Geriye kalan 130 binin üzerindeki insanlar paramparça. Madem yapılıyor eksik bırakmayın, gönülleri tam olarak alın." dedi.

Mustafa Sarıgül'den sözleşmeli personel açıklaması
Mustafa Sarıgül'den sözleşmeli personel açıklaması
GİRİŞ 30.01.2023 15:29 GÜNCELLEME 30.01.2023 16:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olan Lale Orta'yı tebrik ederek, bu atamanın kadınlar, demokrasi ve barış için reform niteliğinde olduğunu söyledi.

Herkesin bu yıl Cumhuriyet'in etrafında birleşmesi gerektiğini ifade eden Sarıgül, şöyle konuştu:

"Cumhuriyet'in değerlerini çok iyi bilmemiz şart. O nedenle Cumhuriyetimizin 100. yılını, Cumhuriyet'e bağlılığımızın, Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkışımızın bir ifadesi olarak kutlamamız lazım. Bütün siyasi partilere çağrımız şudur, gelin 2023 yılını 'Cumhuriyet Yılı' ilan edelim ve diyelim ki 'Yaşasın demokrasi, yaşasın Cumhuriyet, sağ olasın Mustafa Kemal Atatürk."

Siyasi parti başkanlarına ve milletvekillerine af çağrısını yineleyen Sarıgül, bu affın adının da "Cumhuriyet affı" olması talebinde bulundu.

Sarıgül, sözleşmeli personele kadro verilmesine ilişkin de "Sözleşmeli personelin 450 binine kadro verildi geriye kalan 130 binin üzerindeki insanlar paramparça. Madem yapılıyor eksik bırakmayın, gönülleri tam olarak alın. Huzuru yakalamak için adaletin eşit olması lazım. Sana adalet, bana adalet olmaz. Adalet hepimizindir, hepimize lazımdır." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • nana 1 yıl önce Şikayet Et
    Ders ücretli öğretmenleri unutmayın, kadrolu öğretmen gibi çalışıp ayda 14-17 gün sigortalı gösterip tatillerde sigortasını kesip eksik çerez gibi para vererek zulmedilen ücretli köleleri unutmayın, ey milli eğitim bakanı reisle konuş bu sorunu
    Cevapla
  • Latif Ekici 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Eski Belediye Başkanım; Yarayı tespitinizden dolayı ve yetkilileri uyardığınız için size teşekkür ederim. Benim kızım belediyede kadro verilerek A gurubu oldu. Memurlar 18000 tl alırken kızım 10 000 tl. alıyor ve memur olamıyor. Ancak Şanlı Urfa , Adıyaman, Trabzon ve benzerleri bu A gurubunu B gurubu yapmışlar. Böylece de çalışan mağdur Üniversite mezunu işçiler mağdur olmaz. Bunlarda memur olur ve AK Partiye kızmazlardı. Sayı n Cumhur Başkanım siz buna çare olun. Lütfen lütfen lütfen
    Cevapla
  • ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    verin ha bire verin nasıl olsa cebinizden çıkmıyor. bu bedeli özünde sanayici ve esnaf ödüyor.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmeli değilim ancak bu öneriyi destekliyorum. 22 Kasım 2022 den sonra göreve başlayanların da kadroya alınması hakkaniyetli olur.
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yürü başkan , kim tutar seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım