Meral Akşener’den dikkat çeken 'cezaevi' ziyareti! 35 dakikalık görüşme

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen İyi Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'i dün gizli bir şekilde ziyaret etti.

GİRİŞ 18.03.2023 08:07 GÜNCELLEME 18.03.2023 09:05
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Özel izinle cezaevine giren Akşener, 35 dakika Çetin ile görüşürken, ziyaretin nedeninin Çetin'in birinci sıra milletvekili yapılmak istenmesi olduğu ileri sürüldü.

Akşener'e İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve Avukat Eşref Bener Varol eşlik etti.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 123
  • muhtar 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne şimdi ordan geçip demir taşı kavalayı da ziyaret etseydiniz benim anlamadığım birşey var bunlar bize niye oy istiyor hangi yüzle ceza evinde yatan birisine dokunulmazlık kazandırıp ceza evinden çıkaracak kafaya bak patiden atması gerekirken sahip çıkıyor biri khk lıları görevlerime iade edecem diyor ondan sonra bize oy verin oy moy yok oy var hep reise
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşaallah
    Cevapla
  • Alpagu 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Çıkarlarına göre şekil değiştirenler, biz notermiyiz diyenler..karnını yalan dolan iftira ve istismarla doyuranlar.. Vatan, Millet,Devlet Bayrak,İslâm/ahlâk/milli değer düşmanı olup teröristle kahvaltı isteyenler.. Solak faşizme savrulan dönekler.. Asla sözünde durmayan omurgasızlar,sorumsuzlar.. istediğini alınca veya işi bitince yüzüstü bırakıp kaçanlar..Tek bildikleri şey kibir,algı, iftira,istismar,inkâr pravakosyon, maniplasyon,ötekileştirme olanlar.. umut sömürüp, zoru görünce kıvıranlar..luticileri alkışlayıp şehit yakını dövenler, yolsuzluktan yargılananlar Medeniyeti ; fötr şapka,heykel, dekolte,vals, bilenler.. Birbirini günahı kadar sevmeyenler Devlet mi? yönetecek.
    Cevapla
  • Başdaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Partilisi Başkan, yüz kızartıcı suçlardan tutuklu, aleni ziyaret etse oy kaybedeceğini, biliyor, En iyisi görünmeden ziyaret etmek. Meral Akşener, gizli işleri sever, yeter ki kar getirsin, sosyalistleri bile partiye davet eder. Babasının, hem İnönü'cü hem Türkeş'çi olduğu gibi !
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Herif en kısa zamanda gelip beni ziyaret etmezsen bu işin için de senin ne kadar payın var herkese anlatırım diyince mecbur gidecek napacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!