Altılı masanın "meşru" ortağı HDP'nin kanlı sicili

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladıktan sonra HÜDA-PAR'ı hedef alan güruh, Kılıçdaroğlu'na desteğini afişe eden HDP'yi aklamaya çalışıyor. Millet İttifakı'nın bakanlık sözü verdiği HDP'nin sicili ise kan, ihanet ve terör dolu.

GİRİŞ 25.03.2023 12:09 GÜNCELLEME 25.03.2023 12:35
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan HÜDA-PAR'ı hedef gösterenler, HDP'nin terör örgütüyle olan yakınlığını görmezden geliyor.

ŞEHİR YAPILANMASI GİBİ

PKK ile ilişkisi nedeniyle kapatma davası açılan, eski Eş Genel Başkanlarından biri dağda diğeri terör suçlamasından cezaevinde olan, terörle iltisaklarından dolayı milletvekilleri firar eden, çok sayıda yöneticisi hapiste olan HDP, örgütün şehir yapılanması gibi hareket ediyor. 

PKK ile HDP'nin özerklik talebine CHP'den açık çek! CHP'li Yunus Emre haddini aştıPKK ile HDP'nin özerklik talebine CHP'den açık çek! CHP'li Yunus Emre haddini aştı

HDP’nin terör gerçeği bölücü kitaptan çıktı… ‘Adaylarımızın hepsini Kandil belirliyor!’HDP’nin terör gerçeği bölücü kitaptan çıktı… ‘Adaylarımızın hepsini Kandil belirliyor!’

Pentagon'dan düşen PKK/YPG helikopterleri için akıllara durgunluk veren çarpıtmaPentagon'dan düşen PKK/YPG helikopterleri için akıllara durgunluk veren çarpıtma

Yeni Akit gazetesinden Zekeriya Say, HDP'nin "sicilini" yazdı. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun itirazlarına rağmen görmezden gelinen HDP'nin kirli sicili şöyle: 

  • HDP’nin, aralarında “Selahattin Demirtaş ile sırtını PKK’ya PYD’ye dayadıklarını itiraf eden Figen Yüksekdağ’ın da olduğu, genel başkan, milletvekili ve belediye başkanlığı düzeyinde 60’tan fazla idarecisi cezaevinde bulunuyor.


     
  • Diyarbakır HDP İl Başkanlığına yapılan 22 Ekim 2020 tarihli baskında, gizli bir bölmede ele geçirilen ve HDP’lilerin, ‘Seçilmiş delegelerimizin isimleri var’ dediği ajandada, PKK’lı teröristlerin isimleri, kod adları, yakınlarına ait telefonlar, eylemleri, öldürülenlerin cenaze işlemleri ve örgütteki sicil bilgilerinin kaydedildiği ortaya çıktı.
  • Van Milletvekili Murat Sarısaç’ın aracında yakalanan Yunus Durdu’nun PKK’nın alan sorumlusu olduğu, HDP PM üyeliği görevini kullanarak terör faaliyetlerini gizlediği, kontrollerde yakalanmamak için vekillerle hareket ettiği tespit edildi.


     
  • Faysal Sarıyıldız, Ceylanpınar’da PKK’ya silah teslimatı yaparken suçüstü yakalandı. Silopi’de 4 polisin şehit olduğu olayları gerçekleştiren “Tekoşer” kod adlı teröristi aracıyla hastaneye götürürken görüntülendi.
  • Kars’ta, Kağızman ve Digor kırsalında bulunan PKK’lı teröristlere gıda ve ihtiyaç malzemesi götüren araçta HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli’nin de yer aldığı ortaya çıktı.
  • Hakkâri Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu’na ait makam aracında, el yapımı patlayıcı ile molotofkokteyli ele geçirildi.
  • Adıyaman’da 2017 yılında Akçalı köyü kırsalında öldürülen 4 teröristten Volkan Bora’nın cep telefonundan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kamplarında çekilmiş sarmaş dolaş fotoğrafları çıktı.


     
  • Aralarında Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, İhya-Der Başkanı Aytaç Baran ve hayırsever belediye çalışanı Yıldırım Demir’in de bulunduğu onlarca masum sivilin şehit edilmesinde, HDP’li yöneticilerin parmağı olduğu belirlendi.
  • Kurtalan Belediye Başkanı Baran Akgül’ün ajandasından bomba tarifi ve şemaları çıktı. 
  • Ankara’da 29 kişinin öldüğü saldırı ve Boğaziçi Üniversitesi otoparkında bulunan iki bombalı aracın arkasından HDP üyesi Metin A. çıktı.
  • Cizre’de Çevik Kuvvet’e düzenlenen ve 12 polisin şehit olduğu bombalı saldırıda, HDP’li Şırnak Belediyesi’ne ait hafriyat kamyonunu kullanıldı.
  • HDP binalarında eğitim alan PKK’lı Medet Oruç, Van’da Emniyete saldırı düzenledi.


     
  • HDP’li Mazıdağı Belediyesi’nin araç temin ettiği teröristler Artuklu ilçesindeki Cevizlik Jandarma Karakoluna saldırarak 2 askeri şehit etti. Teröristler Mardin Belediyesi’nin araçlarıyla olay yerinden kaçtı.
  • Van Belediyesi’ne ait bir kamyonda 100 kg. amonyum nitrat, 26 adet patlayıcı yapımında kullanılan fitil ve 20 adet büyük pil ele geçirildi.
  • Van’da örgüt yandaşlarının hendek kazmak için kullandığı kepçenin HDP’li Edremit Belediyesi’ne ait olduğu ortaya çıktı.
  • Hakkâri-Çukurca yolunda HDP’li belediyeye ait iş makinesini kullanan PKK Hakkari sorumlusu “Andok” kod adlı Barış Tekçe etkisiz hale getirildi.
  • Van Belediyesi’ne ait araçlarda saldırıya giden teröristler molotofkokteyli ile yakalandı.

PKK'nın kara kutusundan çarpıcı itiraflar ve 'teslim olun' çağrısıPKK'nın kara kutusundan çarpıcı itiraflar ve 'teslim olun' çağrısı

KAYNAK: YENİ AKİT GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    bu elikanlı gönlü kanlı terör örgütü güdümündeki parti bozuntusu sandıkta okkalı tokadı yediği zaman aklı başına gelecek oy oranı %5
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırrı sakık cumhuriyeti değiştireceğiz dedi. Hangi konuda anlaştıkları belli oldu.
    Cevapla
  • DuDo 1 yıl önce Şikayet Et
    Gül yanındakiler gül kokar, leş yanındakiler leş kokar.
    Cevapla
  • İzmir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve hdp terörist partisidir.
    Cevapla
  • Ormancı erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Imamoğlu karamanlioglukilictaroglu kaftancıoğlu bekaroğlu agiralioglu bunlar millet ittifakı takimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...