'Seccade' skandalıyla ilgili Karamollaoğlu'ndan akıllara zarar sözler!

6'lı masa ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sözcü TV canlı yayınında, Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccadeye bastığı fotoğraflar hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 04.04.2023 22:56 GÜNCELLEME 05.04.2023 13:32
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

HDP'nin açık bir şekilde desteklediği 6'lı masanın ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccadeye bastığı Türkiye gündemine oturan fotoğraflar hakkında "Benim gündemime hiç girmedi" ifadelerini kullanarak skandal açıklamalarda bulundu.

Alevilerden Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisiAlevilerden Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi

Saadet Partisi'nden 'pes artık' dedirten itiraf gibi 6'lı masa açıklaması!Saadet Partisi'nden 'pes artık' dedirten itiraf gibi 6'lı masa açıklaması!

KILIÇDAROĞLU'NU AKLAMAYA ÇALIŞTI: BAZI YERLERDE BU OLUYOR

Karamollaoğlu, "Bazı yerlerde bu oluyor. Gidin Suudi Arabistan'da onlar mescide kendi ayakkabıları ile girmekte mahsur görmezler. Çünkü, mühim olan nokta secde edilen yerin temiz olmasıdır. Ayakkabın temiz ise bir mesele yoktur." ifadesini kullandı.

Gündeme oturan seccade skandalıyla ilgili Karamollaoğlu'nun yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"Ben tamamını acziyet olarak görüyorum. Kendi acziyetlerini örtebilmek için seccade onların önüne bir kurtarıcı mesele olarak geldi. Dönüp dolaşıp 'seccade' diyecekler bundan sonra seçime kadar vazgeçmeyecekler. Bu işe yaramaz. İnadına "ben AK Parti'yi destekleyeceğim" diyorsa o insanlar bunu kullanmakta tereddüt etmezler.

Gaflarına bir yenisini daha ekledi: Kılıçdaroğlu ayeti Erbakan'ın sözü sandı!Gaflarına bir yenisini daha ekledi: Kılıçdaroğlu ayeti Erbakan'ın sözü sandı!

"İBADETE, İSLAM'A İTİBAR BÖYLEMİ ARTACAK?"

Kendi dertlerine derman arayan insanlar çözümü arayan insanlar buna itibar etmezler. Yanlışlıkla kendisi özür dileyen bir kişinin seccadeye basmış olması mı Türkiye'nin problemlerini çözecek. Veya ibadete İslam'a itibarın böyle mi arttığını göreceğiz?

"BU MESELE BENİM GÜNDEMİME HİÇ GİRMEDİ, HİÇ DÜŞÜNMEDİ"

Biz o meseleden sonra çok kısaca beraberce oturup çay içtik. Bu meselede benim gündemime hiç girmedi. Ben hiç düşünmedim. Yani bu meselenin Türkiye'de böyle bir problem haline getireleceğini düşünmedim. Bunu görünce şu kanaate geldim; Biz seçimde 15 Mayıs'ta iktidarız."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • kamil Çalıkuşu 1 yıl önce Şikayet Et
    15 mayıstan itibaren siz emperyalist uşagı,terörüst seviciler,siyaset tarihinin tozlu rafına kalkacaksınız.
    Cevapla
  • Oylar ve oranlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçim öyle bir seçim olduki bu seçimde gerçek Türk Kürt Müslüman Mümin vatanperver ile gerçek azılı İslam düşmanı haçlı siyonist kâfir dostu uşağı farkı kökenden farklı inanista fasık müşrik kâfir münafık hain kalleş lgbt zihniyetinde (zillet içinde olanların iyice oranlarının iyice belirginleştigi bir seçim olacak herhalde...yaşasın Cehennem
    Cevapla
  • Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben daha ne diyeyim bunların müslümanlığınamı inanayım müslüman böyle olur deyip kılıçdaroğlunu mücahit yapanlaramı yanayım dağdakilere şirinlik yapmmaya oy için kendi satanlaramı yanayım hala vatan bayrak millet diyerek Askerimi polisimi savcımı öğretmenimi şehit edenlerle Türkiyemi paramparça etmek için özerklik sözü verenleremi yanayım hepsinden önemlisi Bunların böyle SİZ:?
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız ne demiş Söyle Dostunu Söyleyeyim Kim olduğunu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu özür dilemekle belki kendini kurtatdı ama Karamollaoğlu basmadı ama zihniyeti bir mahsur görmeyerek bütün seccadeleri kirletti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!