Özer Sencar: CHP'nin kampanyasında yabancı bir el var

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Metropoll Araştırma Şirketi Başkanı Sencar, CHP'nin seçim kampanyasıyla ilgili 2015'te olduğu gibi "yabancı ele" işaret etti.

GİRİŞ 17.04.2023 06:50 GÜNCELLEME 17.04.2023 09:13
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yakınlığı ile bilinen Metropoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, katıldığı bir yayında 14 Mayıs seçim sürecinde yürütülen kampanyalarla ilgili düşüncelerini aktardı. CHP'nin 2015 yılındaki seçimlerde bir Amerikan şirketiyle çalıştığını belirten Sencar, 14 Mayıs seçimleri için de CHP'nin süreci çok iyi yönettiğini iddia etti.

'YABANCI EL'E İŞARET ETTİ

Sencar, 2015 yılında olduğu gibi bu süreçteki 'yabancı ele' işaret ederek "Bu kampanyayı ben yerli Türk vatandaşlarının organize ettiğini düşünmüyorum. Burada yabancı bir el var" dedi.

"TÜRK VATANDAŞLARININ ORGANİZE ETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Bu kampanyadaki 'yabancı el'in kim olduğunu bilmediğini aktaran Sencar, "Son üç ayda, özellikle son üç ayı dikkate alıyorum. CHP çok iyi bir kampanya yönetiyor. Çok başarılı buluyorum. Bu kampanyayı ben yerli Türk vatandaşlarının organize ettiğini düşünmüyorum. Burada yabancı bir el var. Yani profesyonel bir el olduğunu düşünüyorum" dedi.

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP ve Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler!AK Partili Hamza Dağ'dan CHP ve Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler!

CHP listesinden girecek GP’li isimden tehdit! Bu kez ucu Kılıçdaroğlu’na dokunduCHP listesinden girecek GP’li isimden tehdit! Bu kez ucu Kılıçdaroğlu’na dokundu

Kılıçdaroğlu'nun miting programı netleştiKılıçdaroğlu'nun miting programı netleşti

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 104
  • Derler 1 yıl önce Şikayet Et
    Danismani ne aliyor???? Birde bu sirketin alacagini düsün.ister kazansin istek kazanmasin unurunda olmazj.parasina bakar.
    Cevapla
  • Kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne var bunda ki. Zaten kendilerinde halka yabancı
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor. Newyork Times ve diğer yabancı gazetelerde yazılan haberlere bakın adamı gariban, mütevazi, sessiz, dava adamı, şirin, yumuşak huylu vs göstermek için her türlü yalan ifadeyle desteklemeye, halkı mazlum birine destek vermeye çağırıyorlar. Bu arada sayın Erdoğan'ı kavgacı, kinci, halkına despot göstermeye çalışıyorlar. Uyanık olmak gerek.
    Cevapla
  • Derler 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerdeyse bulasikci diyecekler de,belki utanmislardir
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    O yabancı eli bu Türk milleti 14 Mayısta kıracak. O kadar.
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    o kakadar hayranki yabancılara yerliler kesmiyor donkişotu danışmanı bile yabancı seçime kadar yabancıların avuçlarında havalarda seçimden sonra yerlerde onunda kaderi böyle yazılmış müslüman mahallesinde salyangoz satılmayacağını belki bu seçim öğrenecek ama vakit geçmiş olacak siyasi hayatıda bitecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!