AK Partili Hamza Dağ'dan CHP ve Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Hamza Dağ'dan CHP ve cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na yönelik sert açıklamalarda bulundu. Dağ, CHP'nin terör yuvası haline geldiğini belirtti.

GİRİŞ 16.04.2023 23:19 GÜNCELLEME 17.04.2023 12:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bir dizi program dahilinde Uşak’a gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kemalöz Pazar Yeri’ne kurulan 43 Yakuplar Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dağ, ekonomi gibi alanlarda çözülmesi gereken sorunlar olduğunu, çözüm amaçlı adımları da yine kendilerinin atacaklarını belirtti.

'CHP TERÖR ÖRGÜTLERİNİN YUVASI HALİNE GELDİ'

Yaşanılan süreci vatandaşların net bir şekilde gördüğünü söyleyen Dağ, CHP’nin de terör örgütlerinin yuvası haline geldiğini, terör örgütü üyelerinin kendilerinden medet umduklarını ve vatandaşın bunlara izin vermeyeceklerini dile getirdi.

'FETÖ ÜYESİ NEREDEYSE KILIÇDAROĞLU'NDAN MEDET UMAR HALE GELMİŞ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ “Yaşadığımız süreçleri vatandaşımız gayet iyi bir şekilde görüyor. Ama vatandaşımızın gördüğü çok net bir şey var ki, bunu da bize net bir şekilde ifade ediyorlar. Özellikle 7’li koalisyonun aday açıklamasından sonra Kandil’den yapılmış olan açıklamalar, heyecan duyduklarını ortaya koyan ifadeler, yine HDP’nin terörist başını özgürleştirme dönemi olacak şekilde ifadeleri, Pensilvanya’nın vatansızlarının ‘15 Mayıs’ta biz biletimizi aldık’ ifadeleri. Burada 2 tane cumhurbaşkanı adayı var. Neyi ve kimi kast ettiklerini, kimin burada vaatler verdiğini çok net bir şekilde vatandaşımız görüyor. Çünkü Kılıçdaroğlu, Amerika ziyareti yaptığında 8 saatlik kaybolan bir dönem var. Bu 8 saatlik dönemde acaba kimlerle ne görüştü, hala açığa çıkmadı. Şimdi açığa çıkıyor ki her FETÖ üyesi neredeyse Kılıçdaroğlu’ndan medet umar hale gelmiş. Bu kadar olay yaşanırken Kılıçdaroğlu, ‘Size ne kardeşim, biz burada seçim çalışması yapıyoruz’ diyebiliyor mu, diyemiyor. İşin özeti şu; dün Cumhuriyet Mitingi düzenleyenler bugün '100 yılın cumhuriyetinden öç alacağız' diyenlere ağzını açamıyorlar. Gelinen noktada CHP ne yazık ki terör örgütlerinin yuvası haline gelmiştir. Bunu da vatandaşımız net bir şekilde görmektedir” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    adayımızı beğenmiyorsan kapı orada diyor adam. çok şaşırtıcı. devlete karşı gelen ne kadar grup örgüt varsa hepsi burada.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatta terörle kalmıyor, irticai faaliyetlerde bulunuyor. Bence cehape kapatılmalı
    Cevapla
  • adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk çü cumhuriyet mitingi kahramanları nerede partinin halini görmüyorlarmı
    Cevapla
  • 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu milletin belasıdır.
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hesap, çevir kazı yanmasın. Bu günkü modaları patates, soğan, saman. Artık şehit cenazelerinde küfür etmeleri ,bakan yuhalamaları da kalmadı. Hem şehit cenazelerine giderlerse PKK ya ayıp etmiş olurlar. Onlar ancak PKK lı cenazesine gider orada ağlarlar. (Bkz, Canan Kaftancıoğlu, Sezgin Tanrıkulu)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Açığa alınan polis müdürlerinin evlerinde arama ve el koyma işlemi başlatıldı!
Sezai Temelli: Her gün Suriye'yi, Irak’ı bombalarsanız bu ülkenin ekonomisi batar