Cumhurbaşkanı Erdoğan için büyük hazırlık! Rekor bekleniyor

Seçime kadar çoğu zaman günde iki şehri ziyaret etmesi planlanan Erdoğan’ın üç büyük mitingi Ankara, İstanbul ve İzmir’de olacak. Bunlara Cumhur İttifakı’nın diğer liderlerinin de katılması bekleniyor.

GİRİŞ 24.04.2023 07:20 GÜNCELLEME 24.04.2023 09:05
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri kapsamında planlanan miting programlarına hız verdi.

Seçime kadar çoğu zaman günde iki şehri ziyaret etmesi planlanan Erdoğan’ın üç büyük mitingi ise Ankara, İstanbul ve İzmir’de olacak.

Edinilen bilgilere göre, Erdoğan bugün önce Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Togg fabrikasını ziyaret edecek, ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda halka hitap edecek. Erdoğan, aynı gün Manisa’daki mitinge de katılacak.

REKOR BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Nisan’da İzmir ve 30 Nisan’daki Ankara mitingi için partide hummalı bir hazırlık yapılıyor. Her iki mitinge katılımın rekor düzeyde gerçekleşmesi bekleniyor. İzmir’deki miting ilin en büyük meydanı Gündoğdu’da, Ankara’daki miting ise 637 bin metrekare üzerinde kurulan Başkent Millet Bahçesinde yapılacak. Erdoğan’ın seçimin son haftası İstanbul’da yapacağı büyük mitingin ise Yenikapı miting alanı yerine bu meydandan çok daha büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleşeceği belirtiliyor. Erdoğan’ın üç büyükşehirde yapacağı mitinglere Cumhur İttifakı’nın diğer liderlerinin de katılması bekleniyor. 

KARADENİZ TURUNA ÇIKACAK 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2 Mayıs’ta Ordu’da, 3 Mayıs’ta Trabzon-Rize’de 4 Mayıs’ta da Samsun’da gerçekleştirilecek mitinglere katılacağı belirtildi. Seçimlere kadar Erdoğan’ın en az 40 ili ziyaret edecek şekilde program yapılmıştı.  

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisimizin Allah yokluğunu vermesin.Geldi geleli neler yaptı carpitanin gözüne dizine dursun.
    Cevapla
  • EAD 1 yıl önce Şikayet Et
    Emeklilikte adalet platformu 2000-2008 arası girişlilere emeklilik düzenlemesi için çalışıyor AKP olarak bu konuda seçim öncesi bir müjde verirseniz büyük farkla AKP tek başına iktidar olur!
    Cevapla
  • Allahın Kulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Müjde verir lakin hemen yapılabilecek bir iş değil bu sonuçlanması yaklaşık bir 5 yıl daha sürer.
    Cevapla
  • Tarsuslu 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim reisimize selamet ver
    Cevapla
  • Hsyn 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha da güçlüsü olacak biiznillah. Türkiye yüzyılı sadece bir söylemden ibaret değil murad-ı ilahinin tecellisi bu yönde diye ümit ediyoruz inşaAllah...
    Cevapla
  • YiğidoProf 1 yıl önce Şikayet Et
    Biiznallah 14 mayıs sonrası da elbette Reis ile devam! 2028 de yeni bir Reis Rabbim nasip eder mi? (Elbet vardır bu aziz milletin içinde ama bulup ortaya çıkarmak zor).. yarısı kadar kaliteye bile razıyız artık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!