AK Parti'den seçmenlere 28 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım müjdesi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, resmi ikameti başka şehirlerde olan seçmenlere 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde de ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek

GİRİŞ 18.05.2023 14:08 GÜNCELLEME 18.05.2023 14:24
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için kolları sıvadı. 14 Mayıs seçimleri öncesinde resmi ikameti başka şehirlerde olan seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği veren AK Parti İstanbul Teşkilatı şimdi de 28 Mayıs seçimi için harekete geçti. İl ve ilçe başkanlıkları koordinasyonunda ücretsiz gidiş-dönüş ulaşım desteği için çalışmalara başlandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlam durmazsak sandığa çökerler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlam durmazsak sandığa çökerler

İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Gün, Türkiye Yüzyılını inşa eden liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emanetine sahip çıkma günüdür. Oy kullanmak için ilimizden memleketlerine gitmek veya memleketlerinden ilimize gelmek isteyen seçmenlerimizin ulaşım ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İstanbul'umuzda bulunduğunuz ilçenin 'İlçe Başkanlığına' başvurarak gidiş-dönüşlerinizi size sağlanacak otobüsler ile ÜCRETSİZ bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.”

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • Dadaş 11 ay önce Şikayet Et
    annn amndn
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 11 ay önce Şikayet Et
    çok doğru bir karar istanbul iş başkanını tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Recep 11 ay önce Şikayet Et
    Yapmayın gözünüzü seveyim..Ben oyumu kullandigim yerde 900 km uzaktayım.. şimdi 28 mayısta ülkemin bekası için tekrar 1800 km yol gidip gelecem..bu ara üç beşbin masrafım olacak..uzaklarda çalışıyorum.ulkemin bekası için.. kökleri dışarıda ermeni siyonist ingiliz alman fransız hayranı 7li çete partililerin kazanmaması için edeceğim masrafa gözden çıkardım.. ben reisi ve ülkesini sevenim
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun Rabbim kazancına bereket versin harcadıgın paranın milyon katını kazanmayı nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • Fth 11 ay önce Şikayet Et
    Aslanım Allah cc mili ile yerini doldurur sen hiç düşünme niyet halis akıbet hayır işallah
    Cevapla
  • O k u r 11 ay önce Şikayet Et
    Helal sana.
    Cevapla
  • O k u r 11 ay önce Şikayet Et
    2. Tur seçimler için Ak Partinin yapacağı en doğru çalışma. Bilahssa 14 Mayıs'ta büyük şehirletde oy kullanıp şimdi çaya giden karadenizli seçmen takip edilmeli.
    Cevapla
  • hiçkimse.. 11 ay önce Şikayet Et
    Bu işin basit bi çözümü var.. MİSAFİR SEÇMEN KARTI diye bi kart verilir.. ÖZEL bi sandık bunlara kurulur.. Bulunduğu İLDE veririr OYUNU, Kaydının olduğu ilde verilmiş SAYILARAK değerlendirilir.. o kadar da ZOR değil herhalde.. İŞ-TATİL-OKUL- vb mecburiyetlerden oolan OY KAYIPLARI biter. Birçok sorun da KÖKTEN hallolur..
    Cevapla
  • Ali yildiz 11 ay önce Şikayet Et
    Harika oneri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!