Akşener partisindeki muhalif isimlere resti çekti: Karşıma isteyen çıkabilir!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in GİK üyeleriyle yaptığı toplantının bir hayli gergin geçtiği iddia edildi. Akşener'in, karşısına aday çıkarmak isteyen muhaliflere "Karşıma isteyen çıkabilir, ben adayım" resti çektiği öne sürüldü.

Akşener partisindeki muhalif isimlere resti çekti: Karşıma isteyen çıkabilir!
Akşener partisindeki muhalif isimlere resti çekti: Karşıma isteyen çıkabilir!
GİRİŞ 14.06.2023 10:33 GÜNCELLEME 14.06.2023 10:33
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün partisinin genel merkezinde GİK üyeleriyle toplantı yaptı. 28 Mayıs seçimlerinden sonra partilileriyle bir araya gelerek hem seçimleri değerlendiren hem de partinin geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Akşener, GİK üyelerinin seçim değerlendirmelerini dinledi.

"PARTİ YÖNETİMİNDE TEK OLMADIĞINI GÖRSÜN"

Ankara kulislerine düşen iddiaya göre bazı GİK üyeleri Akşener'e, "200 kişi olan Kurucular Kurulu'nun istifalar nedeniyle 131'e düşmesinden endişe duyduklarını" iletti. "Gergin geçtiği" belirtilen toplantıda, Akşener'e muhalif isimlerin kurultayda Akşener'in karşısına aday çıkarmak istediği ve "Hanımefendi (Akşener) parti yönetiminde 'tek olmadığını' görsün" yorumlarının yapıldığı öğrenildi. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre Akşener'in ise muhalif üyelere, "Karşıma isteyen çıkabilir, ben adayım" sözleriyle yanıt verdiği kaydedildi.

PARTİ SÖZCÜSÜNÜN ÇIKIŞI DİKKAT ÇEKTİ

Yeni istifaların da yaşanabileceği değerlendirilen toplantı sonrası açıklama yapan İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu'nun ise kurultaya ilişkin "Akşener'in etrafında kenetleneceğiz" sözleri dikkat çekti.

İYİ Parti GİK üyesi Emine Küçükali dün partisinden istifa etmişti.

GİK ÜYESİ KÜÇÜKALİ DÜN İSTİFA ETMİŞTİ

İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve Eski Devlet Bakanı ve İYİ Parti kurucusu Prof. Dr. Ahat Andican'ın ardından dün İYİ Parti'den üst düzey bir istifa daha geldi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu üyesi Emine Küçükali partisinden istifa etti. Küçükali, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İddiamızdan vurulduk, milletimizin ümitlerini suya düşürdük. Para ve menfaate dayalı ilişkilerin emeğin kutsallığına tercih edildiğini, tek vasıfları yakınlara yakınlık olanların ışık hızıyla mevzi kazandığını 'başkaları adına utanarak' gördük" ifadelerini kullandı.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 128
  • KARADENİZ 11 ay önce Şikayet Et
    çok tehlikeli bir kadın, Allah Muhafaza, Allah şerrinden korusun...
    Cevapla
  • Sosyal demokrat 11 ay önce Şikayet Et
    Allahın yüce adaleti tecelli ediyor Recep Tayyip Erdoğan'a attıkları iftira ve yalanların ahı çıkıyor Tayyibe çarpan perişan oluyor
    Cevapla
  • Çamoluk'lu... 11 ay önce Şikayet Et
    cen başbakanmı Olcan gııı....
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    hani bunlar RTE diktatör diyorlardı ya,işte kim miş görün diktatörü..k.oglu mu yoksa meloş mu...
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Meralin suyu ısındı. Karşınıza yeni parti geliyor haberin olsun ebecim. Birtanede chp nin karşısına heran gelebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Derbinin faturası ağır oldu! İşte PFDK sevkleri
Bakanlık paylaştı! MARLİN ilk kez kullanıldı